• Κοινωνία

    Διδυμότειχο: «Σίριαλ» έκανε την κακοποίηση της συντρόφου του ο 32χρονος – Ανέβασε σειρά βίντεο – ανερυθρίαστης ομολογίας στο Tik Tok

    • NewsRoom

    Ομολογούσε ωμά και κυνικά ότι κακοποίησε τη σύντροφό του


    Ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη φυλάκιση, την κακοποίηση και τον βιασμό της συντρόφου του στο Διδυμότειχο, ομολόγησε ανερυθρίαστα τον άγριο ξυλοδαρμό της μέσω …σειράς βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

    Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το πρωί από την Αστυνομία πριν προλάβει να παραδοθεί, όπως είχε δηλώσει στα βίντεο.

    Στα έξι βίντεο, συνολικής διάρκειας περίπου 40 λεπτών, ο 32χρονος περιγράφει τις στιγμές φρίκης που βίωσε η 32χρονη από την Καβάλα κατά τη διάρκεια της κακοποίησής της στο σπίτι του.

    Στα βίντεο, ο άνδρας παραδέχεται ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου». Ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό της συντρόφου του.

    Ο ίδιος δηλώνει ότι η γνωριμία του με τη γυναίκα έγινε μέσω TikTok και ότι στα μηνύματα που της έστελνε απαντούσε ο γιος της, καθώς η ίδια δεν γνώριζε να διαβάζει.

    Σύμφωνα με τον 32χρονο, είχαν συμφωνήσει να παντρευτούν και της ζήτησε να ταξιδέψει από τη Χρυσούπολη Καβάλας στο Διδυμότειχο για να συναντηθούν.

    «Έμεινε μαζί μου ένα μήνα ακριβώς. Πηγαίναμε για ψώνια στο Διδυμότειχο, πηγαίναμε και για βόλτες. Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Μετά από πέντε μέρες της έφερα το Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα μου ζήτησε και χασίς. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι δεν θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει απο το σπίτι», αναφέρει.

    Αναφέρει ότι ζήτησε από τη γυναίκα να εγκαταλείψει το σπίτι του και να επιστρέψει στο χωριό της, καθώς διαπίστωσε ότι του έλεγε ψέματα. Ο 32χρονος περιγράφει ένα περιστατικό όπου, κατά την τελευταία ημέρα, η γυναίκα μπήκε σε μια ταβέρνα και άρχισε να φωνάζει ότι την κακοποιεί, ζητώντας βοήθεια από τους παρευρισκόμενους και ο ίδιος τράπηκε σε φυγή.

    Στα βίντεο, ο κατηγορούμενος αναφέρεται επίσης στον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, παραδεχόμενος: «Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον Εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα».

    Στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε, η 32χρονη γυναίκα φαίνεται ξαπλωμένη σε κρεβάτι, ενώ ο 32χρονος ισχυρίζεται ότι το πλάνο είναι από το σπίτι όπου διέμεναν μαζί.

    Ο κατηγορούμενος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Διδυμότειχο, όταν η Αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του. Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.



    ΣΧΟΛΙΑ