Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Diddy: Συνελήφθη ο ράπερ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και trafficking

Cassie και P. Diddy

Συνελήφθη ο διάσημος ράπερ, Sean «Diddy» Combs, μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και trafficking όπως μεταδίδουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Το κατηγορητήριο ήταν απόρρητο και οι λεπτομέρειες των κατηγοριών δεν ανακοινώθηκαν αμέσως από τους εισαγγελείς, αλλά ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Ντέμιαν Γουίλιαμς, επιβεβαίωσε σε δήλωσή του ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες είχαν συλλάβει τον Σον Κομπς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του αναμένεται  να προχωρήσουν στην αποκάλυψη του κατηγορητηρίου το πρωί, «θα έχουμε περισσότερα να πούμε τότε», ανέφερε ο Γουίλιαμς σε δήλωσή του.

Ο Κομπς συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει για τη σύλληψη και μίλησε στο Associated Press.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί, κατά την άποψή μας, μια άδικη δίωξη κατά του κ. Κομπς από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ», δήλωσε ο δικηγόρος του Diddy Μαρκ Ανιφίλο, περιγράφοντας τον πελάτη του ως μουσικό είδωλο και «στοργικό οικογενειάρχη».

«Δεν είναι τέλειος άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας», ανέφερε ο Ανιφίλο σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: «Παρακαλώ κρατήστε την κρίση σας μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα».

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Σχεδιάζεται ένα νέο σύστημα ασφαλείας

Λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά: Πάνω από 39 εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν έως το 2050

Καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας – Χειροπέδες σε δύο διακινητές μεταναστών