• Κοινωνία

    Σύγκρουση Κεφαλογιάννη – Μάτσα στο δικαστήριο: Τι είπαν στον δικαστή για την επιμέλεια των παιδιών και τη συζυγική στέγη

    Μίνως Μάτσας και Ολγα Κεφαλογιάννη στα δικαστήρια


    “Παρών” στην κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση των προσωρινών διαταγών τους ήταν σήμερα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας.

    Αμφότεροι περιμένουν ίσως μέχρι το βράδυ, το πιθανότερο αύριο, την πρώτη ετυμηγορία της Δικαιοσύνης μετά την αποτυχημένη προσπάθεια εξωδικαστικής επίλυσης των θεμάτων που ανέκυψαν από τη διάρρηξη της έγγαμης συμβίωσης.

    Η υπουργός Τουρισμού και ο εν διαστάσει σύζυγος της δεν αντάλλαξαν κουβέντα έξω από τη δικαστική αίθουσα. Κι όταν ήρθε η ώρα της συζήτησης, πλην των δικηγόρων τους, πήραν και οι ίδιοι το λόγο και ανέπτυξαν και ενώπιον του προέδρου υπηρεσίας τους λόγους που πρέπει να γίνει δεκτό το δικό τους αίτημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησαν για τα αίτια που -κατά την κάθε πλευρά – έφτασαν στο χωρισμό.

    Ο δικαστής, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ρώτησε τους αντίδικους γονείς για σειρά θεμάτων που αφορούν τα ανήλικα τέκνα τους.

    Η κα Κεφαλογιάννη ζητά να έχει την αποκλειστική επιμέλεια των 2 ανήλικων παιδιών τους, τουλάχιστον μέχρι να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
    Ο κ. Μάτσας ζητά συνεπιμέλεια. Δευτέρα με Τετάρτη εκείνος. Σαββατοκύριακα εναλλάξ.

    Το προβλέπει, υποστήριξε, ο νόμος και το επιτάσσει το συμφέρον των παιδιών να μεγαλώνουν και με τους 2 γονείς τους.

    Η υπουργός Τουρισμού ζητά, επίσης, να αναγκαστεί ο εν διαστασει σύζυγος να αποχωρήσει από τη συζυγική στέγη, αποδίδοντας του αποκλειστική υπαιτιότητα για τη διάλυση του γάμου τους, με αναφορές στο τρίτο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή του.

    Ο Μίνως Μάτσας αντίθετα ζητά να φύγει από το σπίτι η εν διαστάσει σύζυγος του. Φέρεται να υποστήριξε ότι έχουν προπληρωθεί τα ενοίκια για ένα χρόνο κι εκείνος έχει καταβάλει τα μισά χρήματα.

    Η μητέρα των παιδιών του μπορεί να μετακομίσει την πατρική της οικία, φέρεται να υποστήριξε.

    Μετά την έκδοση της απόφασης για τις αντίθετες αιτήσεις προσωρινής διαταγής, το αντιδικούν πρώην ζευγάρι θα μάθει και την ημερομηνία συζήτησης των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων.

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι επρόκειτο να συζητηθεί, κεκλεισμένων των θυρών, η προσωρινή διαταγή που ζήτησε η κ. Κεφαλογιάννη, μέχρι να δικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

    Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από τη συζήτηση ο εν διαστάσει σύζυγος της κατέθεσε κι εκείνος αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας ταυτόχρονα την έκδοση προσωρινής διαταγής.

    Έτσι η συζήτηση για το αίτημα της υπουργού αναβλήθηκε για σήμερα, προκειμένου οι 2 υποθέσεις να συνεκδικαστούν, ενώπιον του ίδιου προέδρου υπηρεσίας.

    Διαβάστε επίσης: 

    Ολγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Το διαζύγιο και το επίδικο «χρυσό» οικόπεδο στο Παλαιό Ψυχικό – Αποκάλυψη mononews

    Ολγα Κεφαλογιάννη: «Λύγισε» μπροστά τις κάμερες – Είμαι εδώ για τα παιδιά μου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ