Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

«Δεν άκουγαν, ούρλιαζε το κορίτσι το μικρό και φώναζε μαμά» – Τι περιγράφει η γυναίκα που την… έσερνε το τρένο στη Λειβαδιά

Hellenic Train

Hellenic Train

«Εγώ έπαθα σοκ. Μου είχανε κοπεί τα πόδια (…) Φωνάζαμε κάνα δεκάλεπτο και δεν άκουγαν» λέει η 38χρονη που μαγκώθηκε από την πόρτα τρένου, το οποίο την έσυρε για περίπου 50 μέτρα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς.

Η γυναίκα, που έχει μόνο λίγες εκδορές, περιγράφει στην ΕΡΤ όσα έγιναν.

«Ετοιμαζόμαστε να βγούμε. Πατάω το κουμπί το πράσινο. Ανοίγει η πόρτα. Κατεβάζω τη μικρή, 8 χρονών, και μόλις κατεβάζω τη μικρή, πάω να κατέβω κι εγώ στα σκαλιά του τρένου και όπως πάω να κατέβω, έφυγε το τρένο χωρίς να κλείσει η πόρτα. Φώναζα βοήθεια, φώναζα σταμάτα. Το παιδί είναι έξω» αναφέρει.

«Δεν άκουγαν, ούρλιαζε και το κορίτσι το μικρό που ήταν έξω και φώναζε μαμά, μαμά. Και μετά από πόση ώρα πήρανε χαμπάρι και σταμάτησε (σ.σ. το τρένο). Φωνάζαμε κάνα δεκάλεπτο και δεν άκουγαν. Μετά ήταν και κάτι κύριοι έξωμε είδανε και φώναξαν κι έτσι σταμάτησε» πρόσθεσε.

Εισαγγελική παρέμβαση – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Το περιστατικό με το τρένο προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα και, μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί ο μηχανοδηγός και ο επόπτης.

Η Hellenic Train ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό. «Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι΄αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού».

Διαβάστε επίσης:

Γέλεν: Η οικονομία των ΗΠΑ παραμένει ισχυρή και σε τροχιά «ήπιας προσγείωσης»

Γιώργος Προκοπίου: Η εκπληκτική θαλαμηγός του Dream και οι επενδύσεις του στα εμβληματικά κτήματα της Χίου «ΠΕΡΛΕΑΣ» και «Αντουάνικο»

Προκλητικός Ερντογάν: Απελευθερώσαμε την Αγιά Σοφιά, απαλύναμε τον πόνο του ισλαμικού κόσμου