ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη θέση στις επιλογές των ανεξερεύνητων νησιών καταλαμβάνει η Τήνος σύμφωνα με το Conde Nast Traveller.
To έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό στην αναφορά του για τη «Μούσα του Αιγαίου» τονίζει ότι «βιώνει κάτι σαν αναγέννηση τα τελευταία χρόνια» αναγνωρίζοντας το άλμα δημοφιλίας που έχει καταφέρει.
Αναφέρεται επίσης στην Παναγία Ευαγγελίστρια που κυριαρχεί στο τοπίο αμέσως μετά την άφιξη κάθε επισκέπτη και περιγράφει την πλούσια γαστρονομία των 50 χωριών του νησιού αλλά και τις μαγευτικές του παραλίες.
Συστήνει, τέλος, τους αμπελώνες που βρίσκονται στο κέντρο του νησιού «για να γνωρίσετε μια από τις πιο συναρπαστικές αναδυόμενες οινοπαραγωγικές περιοχές στην Ελλάδα».
«Η συνεχής δημοσιότητα που λαμβάνει το νησί μας ενισχύει την αισιοδοξία ότι και η εφετινή τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί ομαλά» τονίζει ο Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος και προσθέτει: «Εργαζόμαστε με σύστημα και στοχοπροσήλωση , συνεργαζόμαστε στενά με τον ΕΟΤ για να προβάλουμε στοχευμένα το τουριστικό προϊόν του νησιού μας και, όπως έχω αναφέρει επανειλημμένα, κάθε δράση που αναπτύσσουμε έχει προγραμματισμό και μετρήσιμο αποτέλεσμα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπότιτλος του άρθρου προτρέπει τους αναγνώστες «να κοιτάξουν πέρα από τα προφανή και να επιλέξουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς».
Διαβάστε επίσης:
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
Rise στα Σεπόλια: Αποθέωση για τους Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα της ταινίας τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Πώς το υπουργείο Ενέργειας “θα κάψει το λίπος” στους λογαρισμούς-Τρεις στόχοι
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
