Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Χρήστος Σταϊκούρας για οδηγό λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο: «Καμία ανοχή»

Χρήστος Σταϊκούρας

«Καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών» δηλώνει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή πρόσφατο περιστατικό με οδηγό της ΟΣΥ ο οποίος εμφανίζεται να σημειώνει ενώ οδηγούσε.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αναφέρει πως κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών» τονίζεται στην ανακοίνωσή του υπουργείου και επισημαίνεται πως τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Συρεγγέλα για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν μπαίνει στα θέματα συνείδησης κομματική πειθαρχία»