ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό τέλος δόθηκε στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά, που αγνοείτο από χθες στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου.
Η σορός του παιδιού, εντοπίστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύφος της Εκκλησίας, ενώ πλέον πραγματοποιείται έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς σήκωσαν μέχρι και drone, ενώ 15 διασώστες επιχείρησαν στα Άπτερα, όπου έγινε η εξαφάνιση, όπως επίσης στο σημείο βρέθηκαν και άντρες του Λιμενικού με περιπολικά.
Μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς το άτυχο παιδί έπεσε στα βράχια από μεγάλο ύψος. Ωστόσο οι αρχές ξεκαθαρίζουν ότι το σενάριο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί και ότι οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν μέχρι να διαλευκανθούν οι συνθήκες του θανάτου του κοριτσιού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων στα πελάγη – Ποια δρομολόγια εκτελούνται
- Blackout σε Ισπανία και Πορτογαλία: Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση
- Γαλλία: Ξεκίνησε η δίκη για τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν
- Βρετανία: Ένοχη κρίθηκε 14χρονη που μαχαίρωσε δύο καθηγήτριες και μια συμμαθήτρια της σε σχολείο
