Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Χανιά: Λαθροκυνηγός πυροβόλησε δύο θηροφύλακες στο Ελαφονήσι

Τους πυροβολισμούς ενός λαθροκυνηγού δέχθηκαν δύο θηροφύλακες στην περιοχή του Ελαφονησίου στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Οι θηροφύλακες είχαν εντοπίσει ύποπτα άτομα να κινούνται στην περιοχή και να επιστρέφουν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι. Το βράδυ της Μ. Πέμπτης παρακολούθησαν τα άτομα να φεύγουν από το σπίτι και λίγο αργότερα, ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Αμέσως έτρεξαν και εντόπισαν έναν από τους λαθροκυνηγούς.

Τότε, ο λαθροκυνηγός έστρεψε το όπλο εναντίον τους και άρχισε να τους απειλεί πως θα τους σκοτώσει. Στη συνέχεια τράβηξε δυο φορές τη σκανδάλη, με τους θηροφύλακες να πέφτουν στο έδαφος για να προστατευθούν.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά οι θηροφύλακες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου όπου υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων άσκησε δίωξη σε βάρος του με βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, αντίσταση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του νόμου περί θήρας.