Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών από δομή στη Νέα Σμύρνη

Κώστας Γιαννόπουλος, Χαμόγελο του Παιδιού

Κώστας Γιαννόπουλος, Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι, την Παρασκευή (27/9), κατά τις μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής, η Κατερίνα Π., 15 ετών, η Ελευθερία Σ., 14 ετών και η Καλλιόπη Σ., 17 ετών.

Για την Κατερίνα και την Ελευθερία, υπάρχουν πληροφορίες πως βρίσκονται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το Χαμόγελο του Παιδιο» ενημερώθηκε το Σάββατο 28/9, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο .

Η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εξήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη αθλητική φόρμα, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Η Ελευθερία έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι αθλητική φόρμα, ροζ κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Η Καλλιόπη έχει κοντά ροζ μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εξήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλες ανατροπές στην ελληνική ναυτιλία: Ο Ηλιόπουλος, ο Γκριμάλντι, η Attica Group και «μικροί» που αναζητούν ρόλο

Επιτυχημένο δείπνο για το Safe Water Sports, Μυθιστορίες ΙΙ στη Citronne Gallery, διπλά γενέθλια για την Σίσσυ Παπαγεωργίου και Pink October

ΔΕΗ e-money services: Και ηλεκτρονική τραπεζική με mobile app από τη ΔΕΗ- Η στρατηγική ανάπτυξης στις ψηφιακές υπηρεσίες