• Κοινωνία

    Χαλκιδική: Στο στόχαστρο του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα πάρκ η δήμαρχος Κασσάνδρας

    • NewsRoom


    Στη συντριβή του πατέρα του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής «προσέκρουσε» νωρίτερα η κατά πρόσωπο συνάντηση με τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, η οποία οδήγησε στην έξοδο της δημάρχου από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου και στην εκδήλωση του πόνου και της οργής του χαροκαμένου πατέρα: «Θα σας συνθλίψω», απείλησε

    Αν και είχε προγραμματιστεί να συναντήσουν σε διαφορετικές ώρες τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πολυγύρου, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε από την εισαγγελία, οι δυο τους συναντήθηκαν στην είσοδο του κτηρίου, με τον πατέρα του 19χρονου να της λέει ότι δεν τη σώσει τίποτα και πως θα τους συνθλίψει.

    «Ένα πράγμα. Δεν σε σώζουν τίποτα. Ούτε τα πολιτικά από πάνω, ούτε τα πολιτικά από κάτω. Αν ήσουν δίπλα μου, θα με είχες στηρίξει και δεν θα άφηνες τα λαμόγια…

    Το παιδί μου δεν το φέρνεις (σ.σ. στη ζωή) και ούτε θα το φέρεις. Έχε το νου σου, εγώ θα το πω και στους εισαγγελείς. Δεν θα σας σώσει τίποτα», κατέγραψαν οι κάμερες να λέει ο πατέρας του 19χρονου στην Αναστασία Χαλκιά και συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα εκατομμύρια που βγάζετε, δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Στο λέω ευθέως. Στο λέω ευθέως, δεν θα σας περάσει, θα σας συνθλίψω».

    Στη συνέχεια η δήμαρχος Κασσάνδρας του είπε: «Μην φωνάζεις, σε καταλαβαίνω», με τον πατέρα του 19χρονου να απαντά: «Δεν σέβεσαι, δεν καταλαβαίνεις. Δεν καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να καταλάβεις. Έχεις παιδιά και δεν ντρέπεσαι λίγο για όλο αυτό που κάνετε; Δεν ντρέπεσαι λίγο γι’ αυτό που κάνετε;»

    Μετά τη συνάντησή της με τον εισαγγελέα, η Αναστασία Χαλκιά βγήκε από την πίσω έξοδο του δικαστικού μεγάρου και σημείωσε πως ο πατέρας ό,τι κι αν πει έχει δίκιο.

    «Ο πατέρας είναι ένας πονεμένος άνθρωπος που έχασε το παιδί του. Ό,τι και να πει έχει δίκιο.  Η υπόθεση έχει  πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», είπε η Αναστασία Χαλκιά στις κάμερες που την περίμεναν.

    Διαβάστε επίσης:

    IRIS: Έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η προθεσμία εγγραφής

    Χατζηθεοδοσίου: Περίπου 500.000 ανασφάλιστα αυτοκίνητα κυκλοφορούν στους δρόμους

    Goldman Sachs, Μorgan Stanley: Μειώνουν τις προβλέψεις για το πετρέλαιο κάτω από τα 80 δολάρια



    ΣΧΟΛΙΑ