ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Σαντορίνη συγκαταλέγει το Bloomberg μεταξύ των έξι καλύτερων περιοχών της Ευρώπης για τουρισμό το φετινό φθινόπωρο, σύμφωνα με τους επαγγελματίες των ταξιδιών.
Οι υπόλοιποι προορισμοί τους οποίους συστήνει το Bloomberg για το φθινόπωρο είναι η Λίμνη Κόμο στην Ιταλία, η Πράγα, η Σικελία και η Πορτογαλία.
«Όσο πιο νότια πηγαίνετε, τόσο περισσότερο διαρκεί το καλοκαίρι», λέει η Brie Shelly του πολυτελούς ταξιδιωτικού γραφείου Embark Beyond, εξηγώντας ότι σε προορισμούς όπως οι Βαλεαρίδες Νήσοι της Ισπανίας και η Ελλάδα, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ζεστό, ξηρό καιρό μέχρι τον Οκτώβριο. Η Σαντορίνη έχει τη μεγαλύτερη σεζόν στην περιοχή, παραμένοντας ανοιχτή μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Στόλτενμπεργκ: «Οι ρωσικές δυνατότητες στην Αρκτική αποτελούν πρόκληση για το ΝΑΤΟ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΧΑΕ: Ο Κοντόπουλος πουλάει ιστορικό ακίνητο στη Θεσσαλονίκη και πετάει έξω την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!
- Διαχειριστές κεφαλαίων στο mononews: «Αγοράστε όταν ακούσετε τα κανόνια…»
- Μην έχετε ελπίδες: Το σημείο της μη επιστροφής ξεπεράστηκε
- Τραμπ εναντίον… καλλυντικών: Πώς θα αντέξουν οι ευρωπαϊκές εταιρείες στους δασμούς 20%
