• Κοινωνία

    Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τη μεγάλη κυρία της ναυτιλίας

    • NewsRoom
    Αθηνά Μαρτίνου

    Αθηνά Μαρτίνου


    Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην ισχυρή γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας, Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

    Η νεκρώσιμος ακολουθία της Αθηνάς Μαρτίνου έγινε τη Δευτέρα στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στη Βουλιαγμένη, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Στην ακολουθία χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Σύρου, Τήνου, Μυκόνου Δωρόθεος και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Βούλας Βουλιαγμένης Αντώνιος καθώς και Μητροπολίτης Θεοδώρητος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη.

    Μεταξύ άλλων στην κηδεία παρέστησαν οι υφυπουργοί Βασίλης Οικονόμου και Βασίλης Σπανάκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος και Ευάγγελος Αποστολάκης, οι δήμαρχοι Βούλας Βουλιαγμένης Γρήγορης Κωνσταντεέλος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Αλεξανδράκης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθήνας Γεράσιμος Σιάσος, ο υποδιοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, επιχειρηματίες και  εφοπλιστές, όπως ο Σωκράτης Κόκκαλης.

    Η κηδεία της Αθηνάς Μαρτίνου

    H Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον Θανάση Μαρτίνο
    H Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον Θανάση Μαρτίνο

    Διαβάστε επίσης

    Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών η ισχυρή γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας

    Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου: Η γυναίκα της θάλασσας και των ωκεανών που «γέννησε» οικογενειακές εταιρείες που διαχειρίζονται πάνω από 300 πλοία και σαράντα εφοπλιστές!



    ΣΧΟΛΙΑ