• Κοινωνία

    Αθήνα: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω του τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο Παναθηναϊκό Στάδιο

    • NewsRoom
    κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Π. Γιαννακόπουλος».

    Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:

    – Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από την 12.00′ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00′ ώρα της 22-9-2024 επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου.

    – Αναλόγως τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 17.00΄ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00΄ώρα της 22-9-2024 επί των οδών:

    • Αρδηττού, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

    • Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

    Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

    Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση-στάθμευση των οχημάτων τους στις προαναφερόμενες οδούς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκλεγμένος πρόεδρος Βενεζουέλας Γκονζάλες: Αυτοεξορίστηκα όταν μου είπαν «έρχονται να σε πιάσουν»

    Logismos: Στα 1,719 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το α’ εξάμηνο

    «Συνταξιοδοτικό το πρόβλημα και η λύση»: Μια νέα πρόταση για την εφαρμογή ενός βιώσιμου μοντέλου στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ