• Κοινωνία

    ΑΣΕΠ: «Άνοιξαν» οι αιτήσεις για 138 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο – Ποιους φορείς αφορούν

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου

    Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου


    Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα των αιτήσεων για 138 θέσεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

    Οι φορείς για τους οποίους άνοιξαν οι θέσεις εργασίας είναι οι εξής:

    Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά,  Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς,  Επιθεώρηση Εργασίας (πρώην ΣΕΠΕ, Ανεξάρτητη Αρχή), Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.),  Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Ανάπτυξης, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών,  Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στο Επιμελητήριο Λέσβου, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, όπως ισχύει.

    Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

    Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 16 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

    Σημαντική επισήμανση για την πληρωμή Κωδικού Παραβόλου:Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται όταν οι υποψήφιοι επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο εικοσαψήφιος (20ψήφιος) κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί από το ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ).

    Eφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην πληρωμή του ίδιου κωδικού παραβόλου με αυτόν που αναγράφουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μέχρι την υποβολή αυτής.

    Περισσότερες πληροφορίες προκειμένου ο κωδικός παραβόλου να εμφανίζεται άμεσα σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ» και να μπορούν οι υποψήφιοι να προβούν σε «οριστικοποίηση» της αίτησης παρέχονται στο site της ΓΓΠΣΔΔ https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/pliromes-kai-eispraxeis/e-paravolo

    Επιπρόσθετα, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

    Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ .

    Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

    Διαβάστε επίσης:

    Πόσο και από ποτέ μειώνονται οι εργοδοτικές εισφορές

    ΔΥΠΑ:120 επιχειρήσεις με πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» Θεσσαλονίκης – Ποιες οι ειδικότητες σε ζήτηση

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως τις 6 Σεπτεμβρίου ανοιχτή η εφαρμογή καταχώρησης για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις του 2023 – Ποιες καλλιέργειες αφορά

     



    ΣΧΟΛΙΑ