ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό ατύχημα υπέστη ο 32χρονος βιρτουόζος του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, όταν κροτίδα που φέρεται να κρατούσε ο ίδιος εξερράγη στα χέρια του.
Ο καλλιτέχνης νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη μονάδα του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κρίθηκε αναγκαίος ο ακρωτηριασμός δύο δαχτύλων του.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, σε πανηγύρι στην Αχαΐα. Ο μουσικός διακομίστηκε αρχικά
στο νοσοκομείο της Τρίπολης, ωστόσο η σοβαρότητα της κατάστασής του οδήγησε στη μεταφορά του στο ΚΑΤ, όπου υπάρχει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για τέτοιου είδους τραύματα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, ο μουσικός φέρεται να κρατούσε την κροτίδα στα χέρια του τη στιγμή της έκρηξης. Η αστυνομία βασίστηκε σε μαρτυρίες και συλλεχθέντα στοιχεία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και εκρηκτικών υλών.
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία για περαιτέρω επιπλοκές. Ωστόσο, το σοκ είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο μουσικό που βρισκόταν σε ανοδική πορεία.
Διαβάστε επίσης
Σε λαϊκό προσκύνημα από την Τετάρτη η σορός του πάπα Φραγκίσκου – Το Σάββατο πιθανότατα η κηδεία του
ΗΠΑ: Δασμοί ως και 3.521% σε φωτοβολταϊκά πλαίσια που παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Κραχ» στην Tesla αν δεν γυρίσει ο Μασκ – Νέα βουτιά για τη μετοχή
- Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση με την πολιτική της στηρίζει την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή
- Τζέι Ντι Βανς: Οι σχέσεις ΗΠΑ-Ινδίας θα διαμορφώσουν τον 21ο αιώνα
- Κίνα: Οι εταιρείες της Ν. Κορέας να μην εξάγουν προϊόντα με σπάνιες γαίες της Κίνας σε αμυντικές εταιρείες των ΗΠΑ
