• Κοινωνία

    Απόστολος Λύτρας: Βίντεο ντοκουμέντο από την νύχτα του ξυλοδαρμού – Λίγα λεπτά πριν αποχωρήσουν απο το μαγαζί

    Ο Απόστολος Λύτρας με την Σοφία Πολυζωγοπούλου

    Ο Απόστολος Λύτρας με την Σοφία Πολυζωγοπούλου


    Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την εφιαλτική νύχτα του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (19.06.24).

    Στο βίντεο ντοκουμέντο, που έφερε στο φως ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή Fay’s Time, καταγράφονται τα τελευταία λεπτά προτού ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου αποχωρήσουν από το μαγαζί, όπου διασκέδαζαν τη μοιραία νύχτα του ξυλοδαρμού.

    Λίγα λεπτά πριν το ζευγάρι περάσει την πόρτα του κέντρου διασκέδασης, αποχωρώντας, τίποτα δεν αποτυπώνει το άγριο περιστατικό που θα ακολουθήσει, οδηγώντας τη Σοφία Πολυζωγοπούλου στο νοσοκομείο με τρομερά τραύματα και στη μετέπειτα σύλληψη του Απόστολου Λύτρα.

    Στο ίδιο βίντεο καταγράφεται ο γνωστός ποινικολόγος να κοιτάζει τον φακό, ήρεμος.

    Νωρίτερα την Τετάρτη, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου για την εισβολή στο σπίτι της.

    Σημειώνεται πως χθες το βράδυ η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο μπήκαν στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του ποινικολόγου, για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

    Έξω από το σπίτι βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας, όμως από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το panic button, κατέφτασαν άλλα δύο περιπολικά και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

    Από την πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κατατέθηκε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

    Παράλληλα, κι ενώ αναμένεται να παραδοθεί ο γνωστός ποινικολόγος, εντός της ημέρας ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός, θα ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή του κράτηση.

    Διαβάστε επίσης:

    Απόστολος Λύτρας: Ποινική Δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή στην πρώην σύζυγό του

    Μήνυμα 112 για πυρκαγιά στη Βάρης – Κορωπίου

    Σταϊκούρας: Επιπλέον κίνητρα στους αυτοκινητιστές για ηλεκτρικά ταξί – 10 σημεία φόρτισης έως το τέλος του έτους



    ΣΧΟΛΙΑ