• Κοινωνία

    Απόστολος Λύτρας: Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του ζητά η σύζυγος του

    Ο Απόστολος Λύτρας στα δικαστήρια


    Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Αποστόλου Λύτρα ζητά η σύζυγος του για το 4ήμερο 16 έως 19 Ιουνίου.

    Το αίτημα υπέβαλε μέσω υπομνήματος στην ανακρίτρια, με το οποίο ο δικηγόρος της Θέμης Σοφός δήλωσε και την παράσταση προς υποστηριξη της κατηγορίας της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στην ανάκριση για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων, η δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο Απόστολος Λύτρας την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής, επειδή μετά τον ξυλοδαρμό της δεν την πήγε κατευθείαν στην ιδιωτική κλινική, αλλά πρώτα τη μετέφερε στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια και την ανάγκασε να πλύνει τα αίματα που είχε από τα χτυπήματα.

    «Μου έριξε νερό στο πρόσωπο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχε καθαριστεί και ξεπλυθεί το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου», αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες η μηνύτρια δικηγόρος.

    Στο υπόμνημα της υποστηρίζει επίσης πως ο σύζυγός της στο δρόμο προς την ιδιωτική κλινική, μίλησε στο τηλέφωνο με κάποιο πρόσωπο και του είπε πως την χτύπησε.

    Φέρεται να αναφέρει:

    «Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω να μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω.»

    Στο υπόμνημα της η κυρία Πολυζωγοπούλου εξηγεί γιατι ζητάει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του:

    «Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

    Διαβάστε επίσης:

    Απόστολος Λύτρας: Το τραγικό τροχαίο στην Ιταλία, ο θάνατος του φίλου του και οι καταγγελίες κατά του δικηγόρου

    Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονος – Καλούσε σε διαδήλωση κατά του Europride

    HOPEgenesis: «Πρωτοβουλία για τη Διαφάνεια» – Προσυπογράφουν 60 οργανώσεις



    ΣΧΟΛΙΑ