• Κοινωνία

    Απόστολος Λύτρας: Σοβαρό επεισόδιο με συγκρατούμενό του

    Ο Απόστολος Λύτρας στα δικαστήρια


    Δύσκολα φαίνεται να περνά στις φυλακές ο Απόστολος Λύτρας καθώς το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο. Μετά τη σύγκρουση που είχε με συγκρατούμενό του γιατί ο γνωστός ποινικολόγος ήθελε να ανάψει τσιγάρο, ένα ακόμη «θερμό» επεισόδιο έγινε στα VIP κελιά των φυλακών Κορυδαλλού.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 μετά τον προαυλισμό χθες το βράδυ ένας κρατούμενος πλησίασε τον Απόστολο Λύτρα και του είπε: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι» και συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, θα έπρεπε να σε πάνε στην Τρίπολη».

    Ο Απόστολος Λύτρας δεν αντέδρασε και κατευθύνθηκε προς το κελί του. Τις περισσότερες ώρες, άλλωστε, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, κοιμάται.

    Αυτό μάλιστα φέρεται να μην είναι το πρώτο επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη ο Απόστολος Λύτρας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε μια μεγάλη ένταση με έναν κρατούμενο αστυνομικό.

    Ο ποινικολόγος αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης με σκοπό, αν γίνει δεκτή, να βγει από τη φυλακή το επόμενο δίμηνο. Παράλληλα, δεν θα αποκλειόταν να αλλάξει φυλακή, αν και οι φυλακές Κορυδαλλού είναι ιδανικές για να έχει επισκεπτήριο συχνά από τις κόρες του και την πρώην σύζυγό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση Λύτρα: Άρειος Πάγος και Εισαγγελία αντιδρούν στις επικρίσεις για τον πειθαρχικό έλεγχο ανακρίτριας και εισαγγελέα
    Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ξεσπά η σύζυγος Λύτρα: «Με παρουσιάζουν ως αδίστακτη που θέλει να «παγιδεύσει» τον Λύτρα»
    Απόστολος Λύτρας: Το χρονικό της υπόθεσης και πώς εκθέτει ανεπανόρθωτα τη δικαιοσύνη
     



    ΣΧΟΛΙΑ