Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Λύτρας: Η Σοφία Πολυζογωπούλου του απαγορεύει να αναφέρεται δημόσια στο παιδί τους – Τι δήλωσε ο δικηγόρος

Ο Απόστολος Λύτρας με την Σοφία Πολυζωγοπούλου

Ο Απόστολος Λύτρας με την Σοφία Πολυζωγοπούλου σε ευτυχισμένς στιγμές

Σοφδρή επίθεση εναντίον του Απόστολου Λύτρα, προχώρησε η Σοφία Πολυζογωγοπούλου, με αφορμή πληροφορίες που διοχετεύθηκαν ότι η ίδια παρεμποδίζει την επικοινωνία με το παιδί τους, απαγορεύοντάς του ουσιαστικά να αναφέρεται δημόσια σε αυτό.

«Αποκρούω μετά βδελυγμίας τους χαρακτηρισμούς του πρώην συζύγου μου και τις αναφορές του περί της δήθεν παρεμπόδισης της επικοινωνίας του με το τέκνο μας.

Έχω αναφέρει προς πάσα κατεύθυνση, ότι αποκλειστικός γνώμονας των αποφάσεών μου μετά την βάναυση χειροδικία του εναντίον μου, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό μου, πρόσφορο διακινδύνευσης της ζωής μου, είναι η ορθή ψυχοσωματική ανάπτυξη της κόρης μου», αναφέρει σε δήλωσή που δημοσιοποίησε πριν από λίγο.

«Ως έχουσα την επιμέλεια της κόρης μας, ήδη δυνάμει δικαστικής απόφασης, δηλώνω τη ρητή αντίθεσή μου σε οιαδήποτε δημόσια αναφορά του στο
παιδί», τονίζει.

Αναλυτικά η δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ
ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αθήνα, την 18 Σεπτεμβρίου 2024

Αποκρούω μετά βδελυγμίας τους χαρακτηρισμούς του πρώην συζύγου μου και τις αναφορές του περί της δήθεν παρεμπόδισης της επικοινωνίας του με το τέκνο μας.
Έχω αναφέρει προς πάσα κατεύθυνση, ότι αποκλειστικός γνώμονας των αποφάσεών μου μετά την βάναυση χειροδικία του εναντίον μου, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό μου, πρόσφορο διακινδύνευσης της ζωής μου, είναι η ορθή ψυχοσωματική ανάπτυξη της κόρης μου.

Δηλώσεις του πρώην συζύγου μου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα απαντηθούν δεόντως και με τις νόμιμες διαδικασίες, όπωςκαθενός τρίτου που αυτοκλήτως παρεμβαίνει σε έναν δημόσιο διάλογο προδήλως ζημιογόνο και βλαπτικό της προσωπικότητας της κόρης μου και εμού προσωπικώς.

Σέβομαι και τιμώ το δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετούν οι δημοσιογράφοι και ο τύπος, πλην όμως η προς τον τύπο τροφοδοσία, από την πλευρά του πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός του, αναληθών περιστατικών και προσβλητικών
χαρακτηρισμών, θα απαντηθεί με κάθε νόμιμο μέσον.

Εάν ο προβληματισμός του πρώην συζύγου μου είναι πόσες μπουνιές μου έριξε, αν είναι 10, 20 ή 30, ή εάν «γελά
ο κόσμος», όπως δήλωσε, είναι ένα ερώτημα που χρήζει μάλλον άλλου είδους διερεύνησης, που άπτεται της ιατρικής επιστήμης, της κοινωνιολογίας ή της
εγκληματολογίας.

Πόσες μπουνιές απαιτούνται άραγε κατ΄αυτόν για να είναι κακοποιητής;

Ως έχουσα την επιμέλεια της κόρης μας, ήδη δυνάμει δικαστικής απόφασης, δηλώνω τη ρητή αντίθεσή μου σε οιαδήποτε δημόσια αναφορά του στο
παιδί.

Θα εξακολουθήσω να τηρώ απαρεγκλίτως τη νόμιμη διαδικασία στην εν λόγω υπόθεση, και θα καταθέσω όλα τα στοιχεία, που συγκροτούν την αδιάσειστη
αποδεικτική της βάση, και για κάθε περαιτέρω διαδικασία εκπροσωπούμαι ήδη από της ανακρίσεως από τη Δικηγορική Εταιρεία ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Σοφία Πολυζωγοπούλου

 

Τι είπε ο Λύτρας

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης ο Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με το ποσό που εντοπίστηκε στο σπίτι του, ωστόσο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μικρή του κόρη λέγοντας ότι δεν την έχει δει ακόμη από κοντά, αλλά είχε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ επιτέθηκε και στον δικηγόρο Θέμη Σοφό -χωρίς να τον κατονομάσει- για τα όσα είχε υποστηρίξει ο συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ότι ο Απόστολος Λύτρας την είχε χτυπήσει με 30 μπουνιές.«Εμένα με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η υγεία της μικρής μου κόρης, η οποία όπως και να το κάνουμε είναι ένα παιδάκι σε μικρή ηλικία και έχει υποστεί ένα σοκ όπως είναι φυσιολογικό. Από εκεί και μετά, δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα για το οποίο έχουμε διαφορές. Με ενδιαφέρει να είναι καλά τα παιδιά μου.

Καθόλου δεν θα στοιχίσει όλο αυτό στην καριέρα μου, δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα όλη μου τη ζωή. Το ότι έχω υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο λάθος που το έχω μετανιώσει, το έχω εξηγήσει, διότι δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση κι έκανε μία πράξη που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου… Δεν περνάει από το μυαλό μου πώς συνέβη, και γι’ αυτό είπα ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους συνέβη.

«Ακούστηκαν υπερβολές από συναδέλφους οι οποίοι εκπροσωπούν την πρώην σύζυγό μου που πραγματικά γελάει ο κόσμος»
Ακούστηκαν πολλές υπερβολές… Και καλά να ακουστούν από εσάς… Ακούστηκαν υπερβολές από συναδέλφους οι οποίοι εκπροσωπούν την πρώην σύζυγό μου που πραγματικά γελάει ο κόσμος. Ένας άνθρωπος, όταν σηκώνει το χέρι του, πρέπει να τιμωρείται, δεν πρόκειται να αλλάξει η γνώμη μου, δεν πρόκειται να πω πουθενά ότι δεν το έχω μετανιώσει… Έχει όμως μεγάλη διαφορά όταν ακούγεται ότι έριξα 30 μπουνιές και κάτι τέτοιες αηδίες. Αυτό είναι προς χάρη εντυπωσιασμού, για να μην πω τι άλλο μπορεί να περνάει από το μυαλό μου».

Διαβάστε επίσης:

Τράπεζα της Ελλάδος: Μείωση των κόκκινων δανείων που κατέχουν οι εταιρείες διαχείρισης

ΤΑΙΠΕΔ: Μεταβιβάστηκε το 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου σε Grimaldi – Μινωικές Γραμμές, έναντι 80 εκατ. ευρώ

Ανδρουλάκης: Δηλώνει ανοιχτός σε επιστροφές στελεχών στο ΠΑΣΟΚ – Αποκλείει όσους «έφυγαν για την καρέκλα» και τους «βαρόνους»