Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Απόστολος Λύτρας: Εκκρεμούν σε βάρος του δύο πειθαρχικές αποφάσεις

Ο Απόστολος Λύτρας στα δικαστήρια

Ο Απόστολος Λύτρας στα δικαστήρια

Την ώρα που ο προφυλακισμένος δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ερευνάται και πειθαρχικά από το ΔΣΑ για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, γίνεται γνωστό ότι εκκρεμούν σε βάρος του 2 πειθαρχικές αποφάσεις.

Πρόκειται για μία επίπληξη και μία χρηματική ποινή, που αφορούν παλαιότερες δηλώσεις του στα ΜΜΕ για 2 υποθέσεις που εκκρεμούσαν στη Δικαιοσύνη.

Οι πειθαρχικές αποφάσεις ακόμα δεν του έχουν επιδοθεί.

Η πρώτη αφορά τον 16χρονο ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη.

Εκπροσωπώντας την οικογένεια του θύματος είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι “γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης”.

Η δεύτερη αφορά την υπόθεση του Κολωνού, όπου ο Απόστολος Λύτρας ως συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, είχε χαρακτηρίσει προκλητική την παραπεμπτική πρόταση της εισαγγελέως, λέγοντας πως ” δεν αντέχει της λογικής”.

Η χρηματική ποινή με την οποία απειλείται ο ήδη προφυλακισμένος ποινικολόγος κυμαίνεται από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.

Ακόμη, ο κ. Λύτρας δεν έχει πληρώσει ως όφειλε τη συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει δικηγορική ταυτότητα.

Διαβάστε επίσης:

Δροσοπηγή Κορινθίας: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση

Φωτιά στο Μαύρο Λιθάρι – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση προς Γλυφάδα

ΗΣΑΠ: Χωρίς τρένο απο Θησείο έως Αττική