• Κοινωνία

    Απόστολος Λύτρας: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι στο Πάτημα Χαλανδρίου

    • NewsRoom
    Απόστολος Λύτρας

    Απόστολος Λύτρας


    Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Απόστολου Λύτρα στο Πάτημα Γέρακα στο Χαλάνδρι. Ενδεχομένως να έχουν γίνει κάποιες ενέργειες προκειμένου να πληρωθεί μέρος της οφειλής του γνωστού ποινικολόγου και να μην χτυπήσει το σφυράκι που είχε οριστεί για την Τετάρτη 20 Ιουνίου.

    Οπως είχε αποκαλύψει το mononews, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται ξεκάθαρα από τα έγγραφα ότι χρωστούσε πολλά και αδιαφορούσε για τις πληρωμές των δανείων που όφειλε να κάνει ακόμη και 15 χρόνια πίσω.

    Ισως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι είχε γράψει όλη την περιουσία του στην σύζυγό του, κυρίως δε τη μονοκατοικία στον Γέρακα, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης έγινε το επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του που είχε πάει να πάρει τα προσωπικά αντικείμενα του Λύτρα.

    Το σπίτι αυτό που αγοράστηκε μεταγενέστερα, μετά τη γνωριμία και το γάμο του με την Πολυζωγοπούλου, είναι γραμμένο στο όνομά της και φυσικά δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση για τα μεγάλα χρέη που είχε ο ποινικολόγος.

     

    Ωστόσο, τουλάχιστον δύο ακίνητα δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη «μέγγενη» των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

    Με βάση τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το mononews, ο Λύτρας χρωστά στην τράπεζα Πειραιώς 342.724, 89 ευρώ, χρέος που έχει περάσει στην εταιρεία ειδικού σκοπού Vega ενώ επισπεύδουσα είναι η Intrum.

    Το χρέος αυτό είναι έντοκο από 13 Οκτωβρίου 2011, όταν έγινε το οριστικό κλείσιμο του λογαριασμού και η καταγγελία της σύμβασης, επομένως ο δικηγόρος είχε πάψει να πληρώσει την τράπεζα Πειραιώς.

    Παράλληλα, οι τόκοι υπερημερίας για το παραπάνω κεφάλαιο από 13 Οκτωβρίου 2011 έως 18 Οκτωβρίου 2023 ανέρχεται στο ποσό των 238.383, 09 ευρώ, εντόκως από τις 19.10.2023 μέχρι πλήρους και ολοσχερούς εξοφλήσεως.

    Ο Απόστολος Λύτρας δηλαδή βαρύνεται και με όλους αυτούς τους τόκους καθώς δεν πλήρωνε επί 12 χρόνια ούτε ευρώ από το δάνειό του. To συνολικό ποσό της οφειλής είναι επομένως 580 χιλιάδες ευρώ!!!

    Υπάρχει επίσης δικαστική δαπάνη 5.826 ευρώ και διάφορα άλλα έξοδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Χάρης Δούκας: Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στις 3 και 10 Νοεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ