Αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας Biman Bangladesh Airlines που εκτελούσε πτήση προς το Ντουμπάι επέστρεψε στην Τσιταγκόνγκ όπου πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση έπειτα από ένα συμβάν που φαίνεται να είναι απόπειρα αεροπειρατείας, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αεροπορικής εταιρίας.
Το αεροσκάφος σήμανε συναγερμό και πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Shah Amanat του Τσάτογκραμ.
Και οι 142 επιβάτες εγκατέλειψαν με ασφάλεια το αεροπλάνο στην Τσιταγκόνγκ δήλωσε ο γενικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας, Σακίλ Μιράτζ, στο πρακτορείο Reuters, ενώ όπως αναφέρει η Daily Star, που δημοσιεύει και φωτογραφία, ο στρατός και η αστυνομία έχουν περικυκλώσει το αεροσκάφος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμμανουήλ Τσικαλάκης (ΠΝΟ): Διασφάλιση συλλογικών συμβάσεων και της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα
- Τραμπ: Κήρυξε «πόλεμο» στον Μπέζος – Εκνευρισμός από αναφορές πως η Amazon θα αναγράφει το κόστος των δασμών στα προϊόντα της
- Ντόναλντ Τραμπ: Βάζει την «όπισθεν» στο θέμα των δασμών στα αυτοκίνητα
- Μπέσεντ: «Μη βιώσιμοι οι κινεζικοί δασμοί – Στόχος η επιστροφή βιομηχανικών θέσεων στις ΗΠΑ»
