ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η αποχώρηση από την Αθήνα των τρακτέρ τα οποία είχαν σταθμεύσει από χθες το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο του αγροτικού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας.
Ήδη όλα τα τρακτέρ έχουν φύγει από την Πλατεία Συντάγματος και κατευθύνονται προς τις εξόδους των εθνικών οδών.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, αποδόθηκαν στην κυκλοφορία οι λεωφόροι Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας και η οδός Παπεπιστημίου ενώ έγινε άρση της εκτροπής που διενεργούνταν στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού προς Καλλιρόης.
Παράλληλα άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήταν σε ισχύ λόγω της αποχώρησης των τρακτέρ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Αχιλλέως και στη λεωφόρο Αθηνών.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες
Ποινικός Κώδικας: Από την ατιμωρησία στην αυστηρότητα – Τι προέβλεπε το 2019, τι θα ισχύει πλέον
ΕΛ.ΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 6 μελών συμμορίας που διέπραττε κλοπές στην Αττική (Φωτό)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλίσσης Όλγας: Τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται η ανάπλαση – Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις
- Μπρα ντε φερ ΡΑΑΕΥ – ΔΕΔΔΗΕ για το WACC: Ως 7,2% θέλει η ΡΑΑΕΥ-Σήμερα οι αποφάσεις
- Νέα πλατφόρμα για τα προγράμματα στεγαστικής πολιτικής – Πώς θα λειτουργεί
- Συμμαχία Χαρδαλιά – ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο
