ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως φαίνεται, ορισμένοι δεν θα καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης, όσος καιρός και αν περάσει
Νέα αύξηση σημείωσαν οι παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του νέου ιού. Οι νέες παραβάσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία, έφτασαν τις 1.224. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και 5 συλλήψεις χθες, σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν:
-Στην Αττική 456,
-στα Ιόνια Νησιά 117,
-στην Κρήτη 101,
-στη Δυτική Ελλάδα 101,
-στη Θεσσαλονίκη 84,
-στην Κεντρική Μακεδονία 64,
-στην Πελοπόννησο 61,
-στη Θεσσαλία 48,
-στην Ήπειρο 45,
-στο Νότιο Αιγαίο 45,
-στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 40,
-στο Βόρειο Αιγαίο 31,
-στη Δυτική Μακεδονία 16 και
-στη Στερεά Ελλάδα 15.
Σημειώνεται ότι, από την έναρξη του μέτρου, την Δευτέρα, 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 21.308 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ.
Παράλληλα, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά την σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις και συνελήφθησαν 5 άτομα. Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα 359 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 353 άτομα.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο, οι ανατροπές και η νέα ζωή στην Ελλάδα με τον Κέβιν Λαβ
- Masters of Interior: Μοναδικά αντικείμενα design από τη Μαρίνα Βερνίκου και την Creaid για καλό σκοπό
- Ο ανασχηματισμός, οι μύθοι του και η πολιτική βούληση
- Προσέγγισε τα 7,3 εκατ. επιβάτες η Attica Group καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών – Παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατών στον κόσμο
