Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Απαγωγή Κυππαρίση: Νέα σύλληψη 45χρονου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ακόμη ένας άντρας ο οποίος φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυππαρίση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άντρα ηλικίας 45 ετών ο οποίος συνελήφθη  μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι.

Κατά  την έρευνα του οχήματος του ο συγκεκριμένος άντρας δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τους παρασύρει.

Αμέσως οι άντρες τις αστυνομίας πυροβόλησαν προς τα λάστιχα του αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσουν. Μάλιστα ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι του.

Παρόλο τον τραυματισμό του προσπάθησε να διαφύγει πεζός ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν  να τον συλλάβουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τρόπος δράσης του 45χρονου δείχνει ότι πρόκειται για σκληρό κακοποιό, πιθανότατα σεσημασμένο.

Πλέον το Ανθρωποκτονιών εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται γι αυτόν ο οποίος πήρε το μισό εκατομμύριο ευρώ από  τα λύτρα της απαγωγής, φερόμενο ως  «Γρηγόρης», τον οποίο και είχε κατανομάσει ο αρχηγός της συμμορίας.

Μετά τη σύλληψη του 45χρονου , αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ που προσήλθε στη περιοχή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Κυπαρίσσης: Αυτοί είναι οι 3 απαγωγείς του

Στη φυλακή οι τρεις συλληφθέντες για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση