Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: «Αν εμπλέκεται κύκλωμα πορνογραφίας θα παραιτηθώ», λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

Βασίλης Νουλέζας

Την ώρα οι έρευνες για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται δήλωσε ότι, εάν αποκαλυφθεί κύκλωμα πορνογραφίας πίσω από την εντολέα του, ο ίδιος προτίθεται να παραιτηθεί.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας και προφυλακίστηκε, Βασίλης Νουλέζας, ερωτηθείς σχετικά με το λάπτοπ το οποίο κατέστρεψε η κατηγορουμένη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν αποδειχθεί εμπλοκή κυκλώματος πορνογραφίας στην υπόθεση, ο ίδιος θα παραιτηθεί

«Όσον αφορά στο κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Όχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους. Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μία βαρύτερη περίπτωση, θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας.

Παράλληλα, ο κ. Νουλέζας ανέφερε πως η κατηγορούμενη εκδιδόταν όχι από επιλογή, αλλά επειδή την «ανάγκαζε ο πρώην σύντροφός της», ενώ στάθηκε και στην ψυχολογική της κατάσταση, λέγοντας πως έγινε χρήστης ναρκωτικών λόγω κατάθλιψης από την ώρα που έχασε την επιμέλεια του παιδιού της.

«Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της, την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της και έπεσε σε κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ», είπε ο συνήγορος της 33χρονης.

Αναφορικά με την απαγωγή της Μαρκέλλας, ο δικηγόρος ανέφερε πως η κατηγορούμενη, την ημέρα του συμβάντος, πήγε εκεί για να την συναντήσει για λίγο και στη συνέχεια περπάτησαν και πήγαν σπίτι της, όπου «της έδωσε να φάει και να πιει πορτοκαλάδα». Όπως ανέφερε το πόρισμα της αστυνομίας, η κατηγορούμενη έβαλε σε ρόφημα το οποίο έδωσε στην 10χρονη ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος της ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τέλος, ο δικηγόρος έκανε επίθεση στον κ. Κούγια, λέγοντας πως ουδέποτε του έκανε πρόταση για οικονομικό συμβιβασμό μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος μία ημέρα πριν.

Υπενθυμίζεται ότι έως ότου πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση και διαλευκανθεί τυχόν εμπλοκή της οικογένειας της 10χρονης στην υπόθεση, η μικρή, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο, μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας, ενώ λίγο αργότερα από την οικογένεια απομακρύνθηκε και ο αδερφός της 10χρονης.

Η εν λόγω κατάσταση, φυσικά, είναι προσωρινή, έως ότου αποφασιστεί πού θα δοθεί η επιμέλειά της.