• Κοινωνία

    Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος»

    • NewsRoom
    Αντώνης Ρέμος

    Αντώνης Ρέμος


    Νέα απάντηση για την δέσμευσή της περιουσίας του από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος για υπόθεση φοροδιαφυγής 1,5 εκατ. ευρώ έδωσε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

    Στην ανακοίνωση του αναφέρει πως δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή ενώ ξεκαθαρίζει και πως «παραπλανητικώς» μια «μεμονομένη περίπτωση» φορολογικής του δήλωσης από την περίοδο του Covid-19 εμφανίζεται ως κανόνας, ενώ αντίθετα ο ίδιος «καταβάλλει ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων του μεγάλα ποσά σε φόρους».

    «Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος», αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος, προσθέτοντας πως θα συνεχίσει να εργάζεται και δεν θα ακυρώσει καμία συναυλία του.

    «Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου», καταλήγει.

    Η ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου: 

    «Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ – τάχιστα – να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

    Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο.

    Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου.

    Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους.

    Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος.

    Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

    Διαβάστε επίσης

    Αντώνης Ρέμος: Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις μου – Τι λένε οι δικηγόροι του

    Αντώνης Ρέμος: Ο ειδικός αλγόριθμος που έδειξε φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ-Δήλωνε 50.000 ευρώ τον χρόνο!!!

    Η Αρχή για το Ξέπλυμα δέσμευσε την περιουσία του Αντώνη Ρέμου, για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ – Τι απαντά ο ίδιος



    ΣΧΟΛΙΑ