Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ανώγεια – Μανώλης Καλομοίρης: «Είδα τον Ξυλούρη πάνω από το νεκρό πατέρα μου και τον πυροβόλησα»

Ανώγεια

Για μία περίπου βρέθηκε ο Μανώλης Καλομοίρης ενώπιον του Εισαγγελέα, όπου και ανέφερε όλα όσα γνώριζε και έπραξε την νύχτα του διπλού φονικού στα Ανώγεια.

Ο 29χρονος που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο, όπου βρίσκονταν σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις.

Τι υποστήριξε ο Μανώλης Καλομοίρης για τη νύχτα του φονικού;

Ο ίδιος διαπληκτίστηκε έντονα έξω από το σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη και ο καβγάς κατέληξε σε ξυλοδαρμό. Στη συνέχεια χώρισαν και ίδιος πήγε να κάνει μπάνιο. Έξω από το σπίτι έμεινε ο πατέρας του Λευτέρης Καλομοίρης και η μάνα του, όταν επέστρεψε ο Γιώργος Ξυλούρης και επιτέθηκε στον πατέρα του. Έπειτα άκουσε φωνές και πυροβολισμό και όταν βγήκε έξω είδε τον Ξυλούρη πάνω από το νεκρό πατέρα του. Τότε τον πυροβόλησε.

Ο 29χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε τρίτους και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.