Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Υπόθεση Βαλυράκη: Αναβλήθηκε για ξανά η δίκη για τη δολοφονία του πρώην υπουργού

Σήφης Βαλυράκης

Σήφης Βαλυράκης

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη για τη δολοφονία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη. Ο λόγος αυτή τη φορά είναι η σημερινή αποχή των δικηγόρων.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ανέβαλε για τις 20 Ιανουαρίου του 2025.

Παρούσα στο δικαστήριο η οικογένεια του πρώην υπουργού. Η χήρα, τα παιδιά και ο αδελφός του πρώην υπουργού, που κατέθεσαν δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας και ζήτησαν από το δικαστηριο να γίνει πιο γρήγορα η δίκη.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος:

Δικηγόρος οικογένειας: Θα παρακαλουσαμε μία συντομότερη δικάσιμο για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο-Νοέμβριο δεδομένου ότι 24/1/2025 συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία και η συγκεκριμένη δίκη θα έπρεπε να έχει προσδιοριστεί εντός συντομότερου χρόνου καθώς αρχικώς οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, ακολούθησε δε μία πολλαπλώς προβληματική και επιλήψιμη χωρίς προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά αποφυλάκιση τους ενώ ήδη κατά την περασμένη περίοδο των εορτών η οικογένεια του δολοφονηθέντος πληροφορήθηκε ότι από πλευράς των κατηγορουμένων έγινε επανειλημμένη οπλοχρησία.

Έχουν συμβεί πάρα πολλά. Έχουμε έρευνες που έγιναν και στον εισαγγελικό λειτουργό, ερευνητέες συνθήκες και δύο κατηγορούμενους που απολαμβάνουν σκανδαλώδη μεταχείριση στην Χαλκίδα.

Πρόεδρος: Και εμείς ζητήσαμε, αλλά μας είπαν πως είναι αδύνατο.

Διαβάστε επίσης:

Ομολογεί τον ξυλοδαρμό ο γνωστός ποινικολόγος – Ζητά συγγνώμη από τη σύζυγό του

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής στο Σύνταγμα

Μισός αιώνας δημοκρατία – Το αποτύπωμα της Ιστορίας στην τέχνη