Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Κηφισού λόγω εκτροπής, τα ξημερώματα, νταλίκας που μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια, στο ρεύμα προς Πειραιά μετά την Πετρου Ράλλη, στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου με την οδό Αγίας Άννης στο Ρέντη.
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και την διακοπή της κυκλοφορίας προς Πειραιά. Συνεργεία καθαρισμού έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια και λίγο μετά τις 6 το πρωί δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο αριστερές λωρίδες, ενώ ο καθαρισμός βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο από τις δυο λωρίδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου: Είστε μια κυβέρνηση σε αποδρομή – Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε λέξη για την Κύπρο
- ΝΑΤΟ: Για Ουκρανία και αμυντικές δαπάνες θα μιλήσουν στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ στις 3 και 4 Απριλίου – Παρόν και ο Ρούμπιο
- Νίκη κατά της παιδικής πορνογραφίας: Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο – Δεκάδες συλλήψεις και για βιασμούς, έκλεισε το Kidflix με σχεδόν 2 εκατ. χρήστες
- Τουρκία: Η TRT απέλυσε ηθοποιό τηλεοπτικής σειράς γιατί υποστήριξε το κάλεσμα της αντιπολίτευσης για μποϊκοτάζ
