Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Αλόννησός: 19χρονος Ιταλός ξυλοκοπήθηκε από συμμορία ανηλίκων – Στον εισαγγελέα οι γονείς τους

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Στο νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι και τα πλευρά ένας 19χρονος Ιταλός τουρίστας, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία ανηλίκων στην Αλόννησο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το gegonotanews, ο 19χρονος είχε βγει για ποτό με δύο φίλους του, έχοντας παρέα δύο κοπέλες από το νησί. Εκεί έπεσαν σε ενέδρα συμμορίας ανηλίκων. Ο 16χρονος αρχηγός της φέρεται να θύμωσε επειδή μια από τις δύο κοπέλες τον απέρριψε και αποφάσισε να βγει με τους Ιταλούς.

Τρία από τα πέντε μέλη της συμμορίας πήγαν να επιτεθούν στην παρέα, με τους φίλους του Ιταλού και τις κοπέλες να τρέπονται σε φυγή. Ωστόσο ο 19χρονος δεν μπόρεσε να ξεφύγει, με τους ανήλικους να τον χτυπούν στο κεφάλι και το σώμα, την ώρα που τα άλλα δύο μέλη κρατούσαν τσίλιες.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο περιφερειακό ιατρείο, όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να γίνει διακομιδή στον Βόλο, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, με τη  μύτη του να είναι διαλυμένη.

Οι ντόπιοι αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα ανήλικα έχουν δημιουργήσει μία συμμορία που δημιουργεί διαρκώς προβλήματα. Και τα πέντε μέλη της κρύφτηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο, ωστόσο ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν οι γονείς τους, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Όσον αφορά τον 19χρονο Ιταλό, οι Αρχές θα εξετάσουν αν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

Ζελένσκι: Θέλουμε να μετατοπίσουμε τον πόλεμο μέσα στη Ρωσία

Γιάννης Αϊβάζης- Μαρία Κορινθίου: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου – Η αντίδραση του ηθοποιού

Ισραηλινός στρατός: «Εξοντώσαμε τουλάχιστον 19 τρομοκράτες της Χαμάς» στην επιδρομή στο σχολείο της Γάζας