ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, για τα πλεϊ-οφ της Σούπερ Λιγκ.
Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.
Την έρευνα προκάλεσε προφορική μήνυση που υπέβαλε ο αστυνομικός (και αξιωματούχος του αγώνα), σύμφωνα με την καταγγελία του οποίου ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης τον έπιασε από τον λαιμό.
Για το ίδιο συμβάν ο Αλμέιδα κλήθηκε σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).
Ο ίδιος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει μετά την αναμέτρηση όσα συνέβησαν στο γήπεδο, είπε – μεταξύ άλλων – ότι ζήτησε συγγνώμη από το συγκεκριμένο άτομο.
Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός – Η Πέννυ Ρόγκα ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο: «Η μάχη μόλις ξεκίνησε»
Eurovision: Εντυπωσιακή και στην δεύτερη πρόβα της η Μαρίνα Σάττι (photos-video)
ACTION 24: Η Τζώρτζια Κεφαλά και ο Λευτέρης Ελευθερίου έρχονται στο «ΓΚΑΡΑΖ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chobani: Ο τούρκος που έγινε πλούσιος από το «ελληνικό» γιαούρτι επενδύει $1,2 δισ. στις ΗΠΑ
- JPMorgan: Βλέπει τον χρυσό στα 4.000 δολάρια
- Ευρωαγορές: Ανατροπή και κλείσιμο σε θετικό έδαφος με βοήθεια από τη Wall Street – Βουτιά για τη μετοχή της Novo Nordisk
- Metlen: Υιοθετεί το βρετανικό μοντέλο για τις ανακοινώσεις των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων
