• Κοινωνία

    Αλεξανδρούπολη: Πέθανε ο 42χρονος που νοσηλευόταν μετά από ξυλοδαρμό από 18χρονο – Νέα κλήση από τον ανακριτή για τους δύο συλληφθέντες

    • NewsRoom
    Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

    Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη


    Έχασε  τη μάχη για τη ζωή ο 42χρονος, ο οποίος από τις 15 Αυγούστου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης φέροντας σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν από άσκηση σωματικής βίας που δέχθηκε από 18χρονο γνώστη πολεμικών τεχνών.

    Βάσει των στοιχείων των αστυνομικών Αρχών, την 15η και 16η Αυγούστου συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη δύο ημεδαποί «οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2024 σε οικισμό του Έβρου, ένεκα διαπληκτισμού τραυμάτισαν ημεδαπό παθόντα με χρήση σωματικής βίας…».

    Το περιστατικό σημειώθηκε σε μπαρ στις Φέρες, του Δήμου Αλεξανδρούπολης. o 42χρονος, πατέρας 4 παιδιών, έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, αλλά τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί. Εκείνος ζήτησε εξηγήσεις από τον 42χρονο και ξέσπασε έντονος καβγάς που συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο, με την παρέμβαση του 18χρονου.

    Ο σοβαρός τραυματισμός του προήλθε από το χτύπημα που υπέστη από έναν 18χρονο γνώστη πολεμικών τεχνών, έξω από το κλαμπ κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους. Ο 42χρονος έπεσε κάτω με το πίσω μέρος του κεφαλιού και παρά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις που του έγιναν στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, οι γιατροί εξ αρχής ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, μια και η κατάσταση του ήταν πολύ κρίσιμη.

    Νομικοί κύκλοι ανέφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι δύο συλληφθέντες μετά τη χθεσινή απολογία τους ενώπιον του ανακριτή -στον οποίο προσήλθαν με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης βλάβης-, αφέθηκαν ελεύθεροι (ο 18χρονος που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα με περιοριστικούς όρους).

    Σημειώνουν ότι μετά την αυριανή επίσημη ενημέρωση της εισαγγελίας για τον θάνατο του 42χρονου θα υπάρξει τροποποίηση της κατηγορίας και εκ νέου κλήση των κατηγορουμένων σε απολογία ενώπιον του ανακριτή.

    Επίσης φέρεται ότι η οικογένεια του θύματος θα κάνει δήλωση παράστασης για υποστήριξη της κατηγορίας ζητώντας να εξεταστούν και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες. Αύριο θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και η νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών θανάτου του 42χρονου.

    Διαβάστε επίσης

    Ανακοίνωση των ευρωβουλευτών της ΝΔ για «άμεση αποπομπή του Νίκου Παππά»

    ΣΥΡΙΖΑ: «Η μια και μοναδική πηγή κάθε τοξικότητας είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

    ΔΥΠΑ: Στους 848.602 ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων τον Ιούλιο



    ΣΧΟΛΙΑ