• Κοινωνία

    Άλεκ Μπάλντουιν: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τους πυροβολισμούς στην ταινία Rust – Σε κλάματα ξέσπασε ο ηθοποιός

    O διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής ακροαματικής διαδικασίας

    O διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής ακροαματικής διαδικασίας


     Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν ξέσπασε σε κλάματα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που απέρριψε την υπόθεση εναντίον του για τους πυροβολισμούς στην ταινία Rust που οδήγησαν στο θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς.

    Ο δικαστής έκρινε ότι οι κατηγορίες πρέπει να αποσυρθούν αφού οι δικηγόροι είπαν ότι η πολιτεία απέκρυψε στοιχεία που σχετίζονται με το πώς κατέληξαν ζωντανά πυρομαχικά στο πλατό της ταινίας.

    Η είδηση έγινε δεκτή με ανακούφιση από τον 66χρονο ηθοποιό, ο οποίος φάνηκε να κλαίει και αγκάλιασε τους δικηγόρους του και τη σύζυγό του, καθώς η δικαστής εξέδωσε την απόφασή της. Ο Μπάλντουιν αποχώρησε γρήγορα από το δικαστήριο χωρίς να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

    Λίγες μόλις ημέρες μετά την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας, η δικαστής Μέρι Μάρλοου Σόμερ αποφάσισε υπέρ της υπεράσπισης και συμφώνησε ότι οι κατηγορίες κατά του Baldwin θα πρέπει να αποσυρθούν, κρίνοντας ότι η πολιτεία απέκρυψε στοιχεία που θα ήταν ευνοϊκά για τον ηθοποιό.

    Η απόρριψη, που έγινε με επιφύλαξη, βάζει τέλος στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εξ αμελείας κατά του ηθοποιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Πιερία: Σκοτώθηκε 44χρονη από κλαδί πλάτανου που την καταπλάκωσε

    Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε – Το θύμα είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

    Εκπτώσεις: Ανοικτά την Κυριακή τα μαγαζιά – Πως ο πληθωρισμός επηρεάζει τους καταναλωτές



    ΣΧΟΛΙΑ