Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα στις Ράχες Λαμίας – Τέσσερις τραυματίες

Περιπολικό της Αστυνομίας

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στις Ράχες Στυλίδας τα ξημερώματα της Κυριακής (11.08.2024), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Συγκεκριμένα, πέντε νεαρά άτομα, χτυπούσαν με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ, ενώ ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι 17 ετών και γνωστός στις Αρχές και έχει εμπλακεί σε πολλά επεισόδια.

Σύμφωνα με το LamiaReport ένας από τους δράστες της άγριας συμπλοκής, που έγινε πριν λίγες ώρες στις Ράχες, ήταν στην παρέα των “νταήδων” που είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι τον 24χρονο στο Μαρίνι.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες μια ομάδα πέντε νεαρών ατόμων “ψαχνόταν για φασαρία πουλώντας τσαμπουκά και ρωτώντας νεαρούς από άλλες παρέες «τι ομάδα είσαι;».

Οι δυο από τους πέντε νεαρούς “νταήδες” είναι από την περιοχή μας και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά επεισόδια και είναι γνωστός στις Αρχές. Οι άλλοι τρεις της παρέας φέρεται να είναι οπαδικοί φίλοι από Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο παιδιά που δέχτηκαν τις μαχαιριές είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ δυο ακόμη τραυματίες, έναν 17χρονο και έναν 48χρονο (πατέρας ενός παιδιού) που διακομίστηκαν στο ΚΥ Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για την αιματηρή συμπλοκή, ενώ αναζητούνται οι πέντε δράστες με την μαύρη Mercedes.

Διαβάστε επίσης:

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Λυκαβηττό και Φιλοπάππου

Αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία: Όλα τα πτώματα περισυνελέγησαν – Τα μαύρα κουτιά εξετάζονται

Βrain gain: Το προφίλ των Ελλήνων του εξωτερικού που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα