Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Μαχαιρωμένος βρέθηκε 49χρονος άνδρας μέσα στο σπίτι του

Φωτογραφία: thestival

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του, το βράδυ της Κυριακής, ένας 49χρονος άνδρας στην οδό Ιθάκης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο ίδιος του ο γιος, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival. Ο νεαρός ειδοποίησε αμέσως τη μητέρα του και στη συνέχεια την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ιατροδικαστής, ενώ το διαμέρισμα αποκλείστηκε ώστε ο χώρος να εξεταστεί από κλιμάκιο της Σήμανσης.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης ή οι δράστες, μαχαίρωσαν το θύμα στο λαιμό με νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι. Εκτός από το τραύμα στο λαιμό ο 49χρονος είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η είσοδος του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη διάρρηξης, ωστόσο ένα από τα παράθυρα του διαμερίσματος βρέθηκε ανοιχτό. Το κλιματιστικό ήταν σε λειτουργία και η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη. Το όργανο με το οποίο χτυπήθηκε το θύμα στον λαιμό δεν εντοπίστηκε.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.