ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόκειται για τον 27χρονο Χαιντέρ, που διέμενε στην Ζάκυνθο, και τον 29χρονο Σάκι, που ζούσε στην Σπάρτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαιντέρ φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο, συντονίζοντας την ομάδα που αποτελούνταν από τον 29χρονο και άλλα τρία άτομα.
Ο 27χρονος και 29χρονος βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, τέσσερα και πέντε χρόνια αντίστοιχα. Οι δύο συλληφθέντες ζούσαν στην επαρχία, απασχολούμενοι σε αγροτικές και οικοδομικές εργασίες, ενώ έρχονταν στην Αθήνα όταν αυτό απαιτούνταν, διαμένοντας σε καταυλισμό στα Λιόσια.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα εκλεγεί ο νέος Πάπας: Από τον μαύρο καπνό στον λευκό και το «Habemus Papam!» – Οι 6 επικρατέστεροι διάδοχοι
- Έλληνες εφοπλιστές: Στοχευμένες κινήσεις στη second hand αγορά – Ποια πλοία εντάσσουν στους στόλους τους
- Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο «τιμητής» των αδικιών – Το Πάσχα η τελευταία του δημόσια παρέμβαση (live εικόνα από το Βατικανό)
- ΣΥΡΙΖΑ για την 21η Απριλίου: Αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης της Δημοκρατίας
