ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η νέα θέση της Κασκανιώτη, οι αλλαγές στην ΕΡΤ, η αποβολή του Λιάγκα, ο Πετρετζίκης σε νέες περιπέτειες και οι αυξήσεις στο Netflix
Μία μαμαδίστικη γεύση γεμάτη νοστιμιά
Μία έξυπνη συνταγή για να συμπαθήσουν ακόμη και οι πιο δύσκολοι τα λαδερά φασολάκια μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης. Ο σεφ ετοιμάζει φασολάκια κοκκινιστά με λουκάνικο και μας προτείνει να τα δοκιμάσουμε!
Υλικά
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. λουκάνικο, χωριάτικο
500 γρ. πατάτες
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.γ. κόλιανδρο, σε σπόρους
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
50 γρ. κρασί λευκό
300 γρ. νερό
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κύβο κότας
αλάτι
πιπέρι
600 γρ. φασολάκια πλατιά Μπάρμπα Στάθης, κατεψυγμένα
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι δυόσμο
Για το σερβίρισμα
φέτες ψωμί
100 γρ. φέτα
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι
φύλλα δυόσμου
Εκτέλεση
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα και ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε από 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και τις βάζουμε στο καυτό τηγάνι. Σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα βάζουμε στην κατσαρόλα και σοτάρουμε.
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τον κόλιανδρο, το θυμάρι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα λουκάνικα από το τηγάνι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τον πελτέ και σοτάρουμε.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: akispetretzikis.com
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένωση Ασθενών Ελλάδας – Έρευνα του ΟΟΣΑ: Ανεπαρκής η εμπειρία στην πρωτοβάθμια φροντίδα, τι πρέπει να γίνει
- Πέτρος Μάρκαρης: Τον «πόνο δεν τον καλμάρεις με ασπιρίνες»
- Eurobank: Τι ψάχνει ο Κώστας Βασιλείου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
- Γερμανία: Πώς λειτουργεί το γερμανικό εκλογικό σύστημα και ποια τα σενάρια μετά τις εκλογές της Κυριακής
