Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ο Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Φλώρος

Κωνσταντίνος Φλώρος, Στρατηγός ε.α., Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (2020-2024)

Κωνσταντίνος Φλώρος, Στρατηγός ε.α., Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (2020-2024)

Στο δυναμικό του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ εντάσσεται ο Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχεται τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Κωνσταντίνο Φλώρο, στη θέση του Συμβούλου Διοίκησης του Ομίλου (Senior Advisor of the Group).

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος διετέλεσε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2024. Κατά τη μακρά και λαμπρή θητεία του στον Στρατό, από το 1983 που αποφοίτησε ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, κατέχει όλα τα προβλεπόμενα από τον βαθμό του Μετάλλια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και το Μετάλλιο συμμετοχής σε Ειρηνευτικές Αποστολές του ΝΑΤΟ. Επίσης, του έχουν απονεμηθεί σημαντικά διεθνή μετάλλια τιμής, ως ύψιστη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου του.

Η βαρύτιμη εμπειρία και η βαθιά γνώση του κ. Φλώρου σε στρατηγικά και γεωπολιτικά ζητήματα θα συνεισφέρουν καθοριστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου.

Διαβάστε επίσης:

Πότε κάνει πρεμιέρα το Reunion του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη