Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Σπίτι με το MEGA: Μαγική αυλαία με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Πέτρος Ιακωβίδης και Νατάσα Θεοδωρίδου

Πέτρος Ιακωβίδης και Νατάσα Θεοδωρίδου

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου κάναμε Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχθηκαν τον Πέτρο Ιακωβίδη, έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς της γενιάς του, σε ένα εορταστικό πρόγραμμα παρέα με αγαπημένους φίλους, δημοφιλείς καλλιτέχνες και μοναδικές στιγμές.

Η επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης συμπλήρωσε τα 100 επεισόδια και αποχαιρέτησε, για τη φετινή σεζόν, το τηλεοπτικό κοινό με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα που μας ταξίδεψε μελωδικά.

Η βραδιά ξεκίνησε μέσα σε κλίμα κατάνυξης με ύμνους και τραγούδια και συνεχίστηκε, μετά την Ανάσταση, με κέφι και πολλή διασκέδαση.

«Ω γλυκύ μου έαρ»:

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Πέτρος Ιακωβίδης: «Το σώμα που ζητάς»:

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο ταλαντούχος δημιουργός που υπογράφει μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, ερμήνευσε γνωστά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και ξεσήκωσε το κοινό.

Σε μία special εμφάνιση η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρος Ιακωβίδης στο «Παραδόθηκα σε σένα»:

Εκλεκτοί καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Πέτρο Ιακωβίδη, ανέβηκαν στη σκηνή και μας παρέσυραν στον ρυθμό των τραγουδιών τους: ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, η ταλαντούχα Ρία Ελληνίδου, η Μορφούλα Ιακωβίδου με την υπέροχη φωνή της, ο τραγουδιστής και συνθέτης, Χρήστος Σαντικάι.

Στη βραδιά συμμετείχαν η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Δήμητρα Σταθοπούλου και η Δημοτική Χορωδία Νέας Σμύρνης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Ζιάκα.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός AKTOR: Η στιγμή που ο Κέντρικ Ναν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του

Maestro: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Η Zendaya έκλεψε την παράσταση στο φετινό Met Gala με μία μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti