• Δημοφιλή στο Internet

    Διεθνές συνέδριο προπονητικής τέννις GPTCA – ECALI CLUB


    Την Παρασκευή 10 Μαρτίου ξεκίνησε το τριήμερο συνέδριο προπονητικής που διοργανώνει η GPTCA, ο επίσημος φορέας πιστοποίησης της ATP. Το Συνέδριο έλαβε χώρα στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Ecali Club, το οποίο αποτελεί το πρώτο country club της Ελλάδας με μία ιστορία 45 χρόνων, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελεί το άθλημα του τένις.

    ecali (5)

    Οι τρεις διάσημοι προπονητικοί θρύλοι, Alberto Castellani, Bogdan Obradovic και Toni Nadal μύησαν τα Μέλη του Ecali Club, αλλά και τους παρευρισκόμενους προπονητές στα συναρπαστικά μυστικά του τρόπου προπόνησης των παικτών παγκόσμιας κλάσης. Οι τρεις καταξιωμένοι προπονητές ξετύλιξαν τη συσσωρευμένη εμπειρία τους μέσω θεωρητικών θεματικών σεμιναρίων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, αλλά και με καινοτόμες ασκήσεις προπόνησης στο γήπεδο.

    ecali (3)

    Την επιμέλεια του Σεμιναρίου είχε ο κ. Ανδρέας Ζουριδάκης, εθνικός αντιπρόσωπος της GPTCA.

    ecali (8) ecali (7) ecali (6)

    Το Σάββατο 11 Μαρτίου οργανώθηκε στους exclusive χώρους του Ecali Club ένα κλειστό party, στο οποίο οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους θρύλους του τένις και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι τρεις προπονητές βραβεύτηκαν από τον CEO της ΕΚΑΛΗ Α.Ε. κ. Γεωργακάκη και από τον κ. Ζουριδάκη με τιμητικές πλακέτες.

    ecali (2) ecali (10)

    Χορηγός επικοινωνίας του Προπονητικού Συνεδρίου ήταν η COSMOTE TV που στήριξε και αναμετέδωσε το Συνέδριο. Χορηγοί του Συνεδρίου ήταν οι: Babolat Play, Prince, Under Armour, Tennis Craft, Tennis Square, MLS, Idees και Domaine Costa Lazaridi.

    ecali (1)



    ΣΧΟΛΙΑ