array(0) {
}
        
    
Menu
0.62%
Τζίρος: 121.24 εκατ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Κοζάνη θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη ο Πρωθυπουργός

Media

Πρώτο παντού τον Ιανουάριο το MEGA

Comments

Καθολική ήταν η πρωτιά του MEGA τον μήνα Ιανουάριο.

Το MEGA ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πίνακες τηλεθέασης κατακτώντας όλα τα κοινά στο σύνολο ημέρας και στην prime time ζώνη.

1

Ισχυρό ήταν το αποτύπωμά του στο ξεκίνημα του 2024: Η ενημέρωση κατέρριψε τα ρεκόρ της σεζόν, η μυθοπλασία διατήρησε την ηγετική της θέση και η ψυχαγωγία παρέμεινε ψηλά στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Το MEGA κατέκτησε την κορυφή με μέσο όρο 13,5% στο σύνολο του κοινού και 11,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 επισκιάζοντας τον ανταγωνισμό.

Ταυτόχρονα, το κανάλι ήταν ο νικητής και στην prime time. Με μέσο όρο 15,5% στο σύνολο του κοινού και 12,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 το MEGA κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού.

«Famagusta»

Η νέα συγκλονιστική παραγωγή του MEGA «Famagusta» έκανε είσοδο στη φετινή μυθοπλασία με τα υψηλότερα ποσοστά που έχει σημειώσει σειρά τη σεζόν ‘23-‘24.

Η σειρά κατέκτησε την κορυφή με ποσοστό 30,8% στο σύνολο του κοινού και 23,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 με την κάλυψη να αγγίζει τους 2,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σε επιμέρους κοινό, η νέα παραγωγή του MEGA, εκτοξεύτηκε στο 47,2%.

Στα δύο πρώτα της επεισόδια, απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για τις νοσταλγικές εικόνες, τις καθηλωτικές ερμηνείες και την ανατρεπτική πλοκή.

«Η γη της ελιάς»

Μετά τη «Famagusta», η «Γη της ελιάς» ήταν η δεύτερη σειρά στην κατάταξη με τις καλύτερες επιδόσεις της σεζόν έως τώρα στο σύνολο του κοινού.

Η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA κέρδισε την πρωτιά με μέσο όρο 21,6% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού.

Η κάλυψη πλησίασε τους 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση ξεπέρασε το 31,3%.

«Το ναυάγιο»

Το «Ναυάγιο», η μεγάλη παραγωγή του MEGA, που έχουν ξεχωρίσει οι τηλεθεατές, παρέμεινε ψηλά στις προτιμήσεις τους. Η σειρά σημείωσε 16,7% στο σύνολο του κοινού με την κάλυψη να πλησιάζει κατά μέσο όρο τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση ξεπέρασε το 27%.

«The Chase»

Στην κορυφή βρέθηκε και το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου καταγράφοντας μάλιστα τις υψηλότερες επιδόσεις για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, τον πρώτο μήνα του έτους, οι συναρπαστικές καταδιώξεις γνώσεων επικράτησαν του ανταγωνισμού και κατέγραψαν μέσο όρο 16,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το «The Chase», η αγαπημένη συνήθεια στην απογευματινή ψυχαγωγική ζώνη, σημείωσε 15,9% στο σύνολο του κοινού με την κάλυψη να φτάνει τους 1.144.000 τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, το κυνήγι γνώσεων του MEGA έφτασε το 22,3%.

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών

Το ερώτημα της συνδρομής στο ERTflix, οι ζημιές της Real, η αριστερή μετάγγιση στον ΣΚΑΪ, οι νέες business του Κυριακού και τι θα κάνει η Ελένη

Εντυπωσίασε η Rita Ora για ακόμη μια φορά με 5226 by Celia Kritharioti

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Κοζάνη θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη ο Πρωθυπουργός
Κωνσταντοπούλου: Είστε μια κυβέρνηση σε αποδρομή – Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε λέξη για την Κύπρο
ΝΑΤΟ: Για Ουκρανία και αμυντικές δαπάνες θα μιλήσουν στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ στις 3 και 4 Απριλίου – Παρόν και ο Ρούμπιο
Νίκη κατά της παιδικής πορνογραφίας: Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο – Δεκάδες συλλήψεις και για βιασμούς, έκλεισε το Kidflix με σχεδόν 2 εκατ. χρήστες
Τουρκία: Η TRT απέλυσε ηθοποιό τηλεοπτικής σειράς γιατί υποστήριξε το κάλεσμα της αντιπολίτευσης για μποϊκοτάζ
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
Σεισμός στη Μιανμάρ: Η χούντα ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός λόγω της κατάστασης στη χώρα
Γαλλία: «Αναπόφευκτη» η στρατιωτική αντιπαράθεση με το Ιράν αν δεν υπάρξει συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα
Μεξικό: «Δεν σκοπεύουμε να επιβάλουμε ανταποδοτικούς δασμούς στις ΗΠΑ»
Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι πρωτοβουλίες για τη θεσμική ενίσχυση του οινοτουρισμού