Πεντανόστιμη, χορταστική και εύκολη σαλάτα που μπορεί να αποτελέσει ένα τέλειο συνοδευτικό ή ένα ελαφρύ γεύμα. Ο Γιώργος Τσούλης συμβουλεύει πως για να γίνει ακόμη πιο γευστική η σαλάτα coleslaw, μπορούμε να την αφήσουμε για μία μέρα στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
½ λάχανο λευκό, κομμένο σε λεπτές φέτες
½ λάχανο κόκκινο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο
1 πράσινο μήλο, κομμένο σε μικρά κυβάκια
5 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. καρύδια
2 μικρά καρότα, τριμμένα
1κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Kαθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ ή σαλατιέρα εκτός από τη μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε καλά.
- Στο τέλος προσθέτουμε τη μαγιονέζα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, ώστε να πάει παντού.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Πηγή: Γιώργος Τσούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: «Αιμοδότης» ο τουρισμός – Η μάχη των μεγάλων για τον τζίρο των νησιών
- Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank): O κομβικός ρόλος των «5» για την ενίσχυση της κεφαλαιοποίησης
- Στ. Χανδακάς: 10 χρόνια HOPEgenesis – Το στόρι, το δημογραφικό, το αποτύπωμα
- Σίμος Παληός: «Ο Έλληνας πρέπει να πίνει καφέ όρθιος»