ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια πεντανόστιμη μακαρονάδα με πέστο που σίγουρα θα λατρέψετε!
Αν δούμε ότι η σάλτσα είναι πολύ στεγνή, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Έπειτα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το πέστο και τα σπαγγετίνι και ανακατεύουμε με μία τσιμπίδα για περίπου 2 λεπτά.
3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς μπορεί να υπάρξει εμπορική «συμμαχία» Ελλάδας – Κίνας: Τα μνημόνια συνεργασίας και η αλήθεια
- Απόφαση – σταθμός από Άδωνι Γεωργιάδη: Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων
- Βακάκης διαψεύδει… Βακάκη για τις επιδόσεις της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει με την μετοχή της Εθνικής, κάτω από μία φορά p/bv Πειραιώς, Eurobank και Αlpha
