Μια πεντανόστιμη μακαρονάδα με πέστο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Αν δούμε ότι η σάλτσα είναι πολύ στεγνή, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

2. Έπειτα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το πέστο και τα σπαγγετίνι και ανακατεύουμε με μία τσιμπίδα για περίπου 2 λεπτά.

3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστά.

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
ΠΗΓΗ: Giorgos Tsoulis