Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλά για τα λεφτά που πήρε από το παιχνίδι

Survivor

Στέλιος Χανταμπάκης

Για τα χρήματα που πήρε από τη συμμετοχή του στο Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο People και τη Σόνια Καζόνι ο πρώην παίκτης των «Διασήμων», Στέλιος Χανταμπάκης.

«Δεν εκμεταλλεύτηκα τη συγκυρία της τελευταίας στιγμής για να ζητήσω να μάθω τι έπαιρναν οι άλλοι και να απαιτήσω περισσότερα. Σου λέω, όμως, πως δεν ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος» ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος τόνισε ήταν ο ίδιος που πρότεινε το ποσό της συμφωνίας για να συμμετέχει στο παιχνίδι.

«Εγώ ζήτησα ένα ποσό που πίστευα πως θα καλύπτει την οικογένειά μου, δεδομένου πως θα άφηνα τη δουλειά μου, που κανονικά θα «έτρεχε» μέχρι τον Ιούνιο. Κοίτα, το Survivor ως τηλεοπτικό προϊόν το πίστεψα από την πρώτη στιγμή.»

Όσο για την δήλωσή του πως πήγε στο παιχνίδι για να κερδίσει τις 100.000 ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε: «Στην αρχή δεν μπορούσαμε να πούμε δημοσίως αν πληρωνόμαστε ή όχι. Αργότερα έμαθα ότι αυτό μαθεύτηκε. Προσωπικά, ως πατέρας και οικογενειάρχης, όταν με ρώτησαν γιατί το κάνω, επειδή δεν ήθελα ποτέ να πιστέψει κανείς ότι αφήνω την οικογένεια και τα παιδιά μου για μία εμπειρία, είχα πει πως προσπαθώ για το έπαθλο. Το είδα σαν δουλειά. Όμως, στην πραγματικότητα, ο στόχος μου αρχικά ήταν να καθίσω ένα μήνα -αν τα κατάφερνα φυσικά. Αυτό είχαμε συζητήσει και με τη γυναίκα μου. Από τότε που παντρεύτηκα δεν έχω πάρει καμία απόφαση από μόνος μου. Ό,τι γίνεται στο σπίτι μας το συζητάω με την Όλγα. Τα χρήματα που πήρα ήταν καλά, ακόμα κι αν έμενα στο παιχνίδι μόνο ένα μήνα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Αυτή είναι η σέλφι από το πάρτι της ένωσης που έριξε το διαδίκτυο (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Κολιδά απάντησε για το φλερτ με τον μισθοφόρο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Χανταμπάκης και Χούτος τα σπάνε στον Ρέμο! (video)