Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα το πιο αγαπημένο λαδερό φαγητό, τα γεμιστά με ρύζι

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας λύνει τα χέρια, δείχνοντας μας μία πανεύκολη συνταγή για να ετοιμάσουμε τα αγαπημένα μας γεμιστά, χωρίς κόπο και σε ελάχιστο χρόνο!

Υλικά

5 ντομάτες (ώριμες και σφιχτές)
5 πιπεριές
2 ξερά κρεμμύδια μεγάλα
10 κ.σ. ρύζι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
1 κ.σ. ζάχαρη
1 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Για αυτά τα εύκολα και γρήγορα γεμιστά με ρύζι, ετοιμάζουμε πρώτα τα λαχανικά μας.

Κόβουμε καπάκι – φέτα από την πιπεριά και αφαιρούμε τους σπόρους και τις μεμβράνες.

Αφαιρούμε καπάκι – φέτα κι από την ντομάτα και με κουτάλι, αδειάζουμε σε μπολ τη ψίχα.

Φτιάχνουμε τη γέμιση για τα γεμιστά με ρύζι

Αφήνουμε τα ζουμιά της ντομάτας και τους σπόρους και βάζουμε στο μπλέντερ τη ψίχα.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα αλέθουμε.

Τα βάζουμε σε μπολ.

Προσθέτουμε το ρύζι (10 κ.σ. όσα είναι και τα λαχανικά μας).

Προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι, τα 3/4 φλ. ελαιόλαδο και τη ζάχαρη.

Τέλος, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά.

Γεμίζουμε τα γεμιστά κατά τα 3/4.

Σκεπάζουμε με καπάκι.

Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.

Πηγή: argiro.gr