ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μεγάλα σχέδια της Intralot, το παρασκήνιο για τη ΔΕΠΑ, οι νέες business του Λου Κολλάκη, έτοιμος ο Φέσσας, οι αλλαγές του Νεμπή, τα νέα πλοία του Προκοπίου, το κάλεσμα της Μήτση, οι περιπέτειες της πλατινομαλλούσας σε Βουλιαγμένη – Λεγρενά και ο ΧΧ
Ένας άλλος τρόπος να φάτε την αγαπημένη σας μακαρονάδα!
Μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή μας δείχνει σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης, που ετοιμάζει μακαρονάδα με σπανάκι και φέτα. Δοκιμάστε την και θα την λατρέψετε!
Υλικά
1 κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκ. σκόρδο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι άνηθο
500 γρ. σπανάκι
αλάτι
150 γρ. τυρί κρέμα
300 γρ. φέτα
400 γρ. σπαγγέτι, με σπανάκι
Για το σερβίρισμα
άνηθο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο, και τα βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και βάζουμε τα ¾ στο τηγάνι. Κρατάμε το υπόλοιπο για το σερβίρισμα.
Βάζουμε το σπανάκι κομμένο σε κομμάτια, αλάτι και σοτάρουμε 4-5 λεπτά να μαλακώσει το σπανάκι και πέσει ο όγκος του.
Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε αλάτι, τα ζυμαρικά και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: akispetretzikis.com
Διαβάστε ακόμη:
Η συνταγή για την πιο θρεπτική λιχουδιά: Κέικ με ταχίνι και μέλι
Μία εκπληκτική συνταγή: Μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας και τυριά
Μία εύκολη συνταγή για τη Σαρακοστή: Vegan παέγια με σαφράν και λαχανικά
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση