• media Sonia gif

    Media

    To «L’ERT c’ est moi» του Ζούλα, το αλαλούμ στο Open, που θα πάει η Τατιάνα και ο αθυρόστομος Πέτρος Κωστόπουλος

    • Σόνια Χαϊμαντά

    Περιεχόμενα

    Μέσω ΑΣΕΠ η Κατερίνα Κασκανιώτη για τη μόνιμη θέση CEO της ΕΡΤ – Συμβατές με τους όρους ακαδημαϊκές της περγαμηνές και προϋπηρεσία – Έρχεται προκήρυξη και για τον πρόεδρο Κ. Ζούλα

    Συμβατή «δότρια» υπηρεσιών CEO με τις απαιτήσεις του διαγωνισμού της ΕΡΤ για τα προσόντα του νέου διευθύνοντος συμβούλου είναι όπως όλα δείχνουν η Κατερίνα Κασκανιώτη, οι σπουδές της οποίας (Φιλοσοφία και Ψυχολογία) βρίσκονται στη μακρά λίστα των εκπαιδευτικών τίτλων στη σχετική προκήρυξη.

    Με τον τρόπο αυτό ανοίγει το «πράσινος» φως για τη διεκδίκηση εκ μέρους της προσωρινής διευθύνουσας συμβούλου της ΕΡΤ, του μόνιμου τίτλου του CEO του Οργανισμού ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη της θέσης που δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η διαδικασία επιλογής γίνεται με τη νέα νομοθεσία, μέσω του ΑΣΕΠ και η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής  λήγει στις 25/6/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Ανάλογη προκήρυξη θα εκδοθεί και τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ Α.Ε. καθώς η θητεία του Κωνσταντίνου Ζούλα λήγει τον Σεπτέμβριο του 2024. 

    Για την προς πλήρωση θέση, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που περιγράφονται στην πρόσκληση και δεν έχουν κωλύματα διορισμού.

    Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμο ή ισότιμο τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής ή Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής. Απαραίτητα πρόσθετα προσόντα η πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής ή της ισπανικής ή της ιταλικής γλώσσας.

    Για τον κωδικό προσόντων 002 απαιτείται και διδακτορικός ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, είτε στον τομέα της  διοίκησης είτε στον τομέα της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είτε στον τομέα των ανθρωπιστικών ή των κοινωνικών επιστημών. 

    Στον κωδικό 003 απαιτείται δεκαετής τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, εκ των οποίων τα πέντε (5), τουλάχιστον, έτη είτε στην άσκηση διοίκησης είτε στον τομέα της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στην περίπτωση όπου υποψήφιος υπάγεται στους οριζόμενους τίτλους σπουδών με κωδικό τίτλου 101 (πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ ή ΤΕΙ), τότε υποχρεωτικά πρέπει να είναι κάτοχος  διδακτορικού ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, είτε στον τομέα της  διοίκησης είτε στον τομέα της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είτε στον τομέα των ανθρωπιστικών ή των κοινωνικών επιστημών. Δείτε ΕΔΩ τις απαιτήσεις της προκήρυξης. 

    Μεταξύ των ειδικοτήτων περιλαμβάνεται και Πτυχίο ή δίπλωμα Φιλολογίας ή Ελληνικής Φιλολογίας ή Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ή Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ή Παιδαγωγικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών ή Φιλοσοφίας ή  Αρχαιολογίας ή Ιστορίας ή Ιστορίας και Αρχαιολογίας ή Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών ή Ιστορίας και Εθνολογίας ή Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (με κατεύθυνση Ιστορίας ή Αρχαιολογίας) ή Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Λαογραφίας ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας (με κατεύθυνση Ιστορίας) ή Μεσογειακών Σπουδών (με κατεύθυνση Αρχαιολογίας ή Αρχαιολογίας-Αρχαιομετρίας) Α.Ε.Ι.*  

    Το jet lag της Αναστασίας Γιάμαλη με την προσγείωσή της στη μεσημεριανή ζώνη του Mega το Σαββατοκύριακο και ποια μεταγραφή που πήρε μαζί της 

    Οι τηλεθεατές της απογευματινής ζώνης του Σαββατοκύριακου είναι μια ιδιαίτερη «φυλή», ανάλογη με αυτή των  μεταμεσονύχτιων ξενύχτηδων φανατικών της τηλεόρασης. Μεταξύ γεύματος και απογεύματος παρακολουθούν κάτι για να χαλαρώσουν και εκεί η Αναστασία Γιάμαλη θα επιχειρήσει να ενεργοποιήσει τα ράθυμα πολιτικά αντανακλαστικά τους για να προσφέρει ένα νέο ζωηρό προϊόν στο Mega.

    Μαζί της θα πάρει, όπως ακούγεται, και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής της στο Kontra TV Κυριάκο Δημάγγελο, υποψήφιο διδάκτορα στον τομέα Διεθνών Σχέσεων με εξειδίκευση στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική και κάτοχο δυο μεταπτυχιακών στις Διεθνείς Σχέσεις και Διεθνή Ασφάλεια. 

    Με δοκιμασμένη λύση στην επικοινωνία ο ΣΚΑΪ – Η Αγλαΐα Παγώνα επικεφαλής του Γραφείου Τύπου 

    Δεν πέρασαν 20 μέρες από την αποχώρηση της Δήμητρας Μπάκα από τη θέση της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΣΚΑΪ την οποία κάλυπτε τα τελευταία 3 χρόνια και η διοίκηση επέλεξε μια δοκιμασμένη λύση προκειμένου να ηγηθεί του επικοινωνιακού team του τηλεοπτικού σταθμού.

    Πρόκειται για την Αγλαΐα Παγώνα με «περγαμηνές» από αντίστοιχη θέση (σύμβουλος επικοινωνίας) στο παλιό Mega της Τηλέτυπος Α.Ε., σπουδές Κλασσικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ και πλήρη επάρκεια στα αγγλικά, ρωσικά και γερμανικά. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την επικοινωνία θεατρικών / μουσικών / χορευτικών δρώμενων και άλλων εξειδικευμένων projects, μέσω της εταιρείας της PLB HELLAS.

    Τελευταία της επαγγελματική δραστηριότητα, η εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες ΑΕ η οποία από το 2003, έχει αναλάβει την παραγωγή και συμπαραγωγή ταινιών και σειρών όπως ο «Έρωτας Φυγάς», «Τα Νούμερα», το «Airhostess-737» και το «Καλοκαίρι της Κάρμεν». Η Αγλαΐα Παγώνα καλείται να επικοινωνήσει το πρόγραμμα, τους συντελεστές και το brand ΣΚΑΪ σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών για το κανάλι του Φαλήρου. 

    Αλλάζει η νομή εξουσίας στην Alter Ego

    Περισσότερες εξουσίες στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ιωάννη Βρέντζο δίνει μετά από πρόσφατη συνεδρίασή του το Δ.Σ. της Alter Ego Media που συναπαρτίζεται από τον ίδιο, την πρόεδρο Φωτεινή Υψηλάντη και τον Γιώργο Δήμα (μέλος).

    Ο Ι.Βρέντζος έχει τη γενική εκπροσώπηση της Εταιρείας και την ενάσκηση του συνόλου των εξουσιών διαχείρισης και εκπροσώπησης της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού και ειδικότερα, να εκπροσωπεί την Εταιρεία, να τη δεσμεύει και να αναλαμβάνει υποχρεώσεις με μόνη την υπογραφή του τιθέμενη μαζί με την εταιρική σφραγίδα, απεριορίστως, δικαστικώς, εξωδίκως και απέναντι σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε δημόσιας, φορολογικής, αστυνομικής, δικαστικής, διοικητικής ή άλλης Αρχής, επιχείρησης κοινής ωφέλειας, ν.π.δ.δ. ή χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

    Ο Μητσοτάκης στηρίζει ξεκάθαρα ΕΡΤ – Ο Κ. Ζούλας το παίρνει προσωπικά στο δόγμα «L’ERT c’ est moi»

    Το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Χρήστο Μιχαηλίδη, στο Πρώτο Πρόγραμμα. Μεταξύ πολλών άλλων αναφέρθηκε και στην ΕΡΤ. Εννοείται με θετικά λόγια:

    «Θέλω να συγχαρώ την ΕΡΤ για τη σημαντική προσπάθεια την οποία έχει κάνει. Το ERTFLIX είναι μια πολύ μεγάλη καινοτομία και νομίζω ότι έχει ‘αγκαλιαστεί’ από τους πολίτες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τώρα ότι το ανταποδοτικό τέλος το οποίο καταβάλλουν, αυτό το μικρό τέλος, πιάνει τόπο.

    Έχουμε μια ΕΡΤ πια, η οποία δεν είναι ‘φερέφωνο’ της κυβέρνησης, αυτό νομίζω ότι αναγνωρίζεται, η οποία έχει διευρύνει την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η οποία πρωταγωνιστεί σε ενημερωτικές εκπομπές, σε ενδιαφέρουσα μυθοπλασία, σε αθλητικά γεγονότα.

    Έχουμε ένα μεγάλο αθλητικό καλοκαίρι μπροστά μας και βεβαίως ακούω και Πρώτο Πρόγραμμα. Με διευκολύνει κιόλας. Όταν είμαι στο αυτοκίνητο, στην Περιφέρεια και αναζητώ πάντα περιφερειακούς σταθμούς, τουλάχιστον εδώ ξέρω ότι έχουμε μια πιο σταθερή αναφορά και θέλω να σας συγχαρώ και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ για την εξαιρετική δουλειά την οποία κάνετε».

    Όλα αυτά τα πήρε προσωπικά ο Κ. Ζούλας και τα ερμήνευσε ως εύσημα προς τον ίδιο- που βεβαίως εμμέσως πρόκειται για στήριξη και προς το πρόσωπό του αλλά η ΕΡΤ δεν είναι μόνο ο Ζούλας. 

    Μετατοπίζει ή εκτοπίζει η Τατιάνα Στεφανίδου την Κατερίνα Ζαρίφη;

    Το μόνο που απομένει είναι αν η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Open θα ονομάζεται T-Live. Κατά τα άλλα τα μιλήσανε με τον Νίκο Κοκλώνη, υπεύθυνο του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού, τα συμφωνήσανε και όλα δείχνουν ότι το πεδίο είναι ανοικτό για την πρώην παρουσιάστρια του Alpha να αναλάβει αντίστοιχο μεσημεριανό slot στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Είναι προφανές ότι η ζώνη αυτή θα απελευθερωθεί από την Κατερίνα Ζαρίφη (οδός Ζαρίφη) που θα πιθανότατα μετακινηθεί είτε στο πρωϊνό είτε στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

    Ο Νίκος Μουτσινάς, οι βόλτες στα κανάλια, το παζάρι με τον Alpha και το deal με τον ΑΝΤ1

    Σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμη με τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος πήγε φυσικά μια βόλτα και από το κανάλι της Κηφισιάς τον Alpha που ενώ φάνηκε ότι τα βρήκαν επέστρεψε στην πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου.

    Όχι, δεν είναι το οικονομικό αυτό που θα βαρύνει στην απόφασή του αλλά το πόσο θα περάσει ο λόγος του στο slot και το φορμά της συνεργασίας για βραδινή εκπομπή.

    Καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν λένε και ξαναλένε στην κυβέρνηση Cosmote TV και Nova για την πειρατεία στη συνδρομητική TV 

    Δυσαρεστημένες με τις καθυστερήσεις της Κυβέρνησης να νομοθετήσει για την προστασία της συνδρομητικής TV από τη μάστιγα της πειρατείας εμφανίζονται οι διοικήσεις της Cosmote TV και της Nova.

    Ακούνε τόσους μήνες για αυστηρά πρόστιμα, για λογισμικά εντοπισμού, για ενεργοποίηση μηχανισμών την ώρα του εγκλήματος και πρόστιμα, λογισμικά και μηχανισμούς δεν βλέπουν.

    Δεν έγινε και Τρωικός Πόλεμος για τον Παναγιώτη Στάθη, απλά ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει τον τρόπο του να πείθει 

    Πράγματι ο πρωινός του Open Παναγιώτης Στάθης είχε μια κρούση από τον ΑΝΤ1 για μεταγραφή και πράγματι μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων και μάλιστα για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου.

    Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Open Χρήστος Παναγιωτόπουλος κινητοποιήθηκε έγκαιρα, διεκδίκησε τον αξιωματικό του και τον κράτησε στο κανάλι. Εξ ου και η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας τόσο του Παναγιώτη Στάθη όσο και του Νίκου Στραβελάκη.

    Σε ό,τι αφορά την κάλυψη των ευρωεκλογών το κανάλι μας πληροφορεί ότι από τις 6 το πρωί έως τις 10 ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη θα δίνουν χρηστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ για το ξεκίνημα της ψηφοφορίας. Αμέσως μετά και έως τη 1 το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν η Μίνα Καραμήτρου, ο Γιάννης Κολοκυθάς και ο Γιάννης Φώσκολος.

    Στη 1 το μεσημεριανό δελτίο με τη Ματίνα Παπαδέα. Στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος, με συντονίστρια την Εύα Αντωνοπούλου. Μαζί της, η Έλλη Στάη, ο Παναγιώτης Στάθης και ο επικεφαλής της ΜRB Δημήτρης Μαύρος, ο οποίος στις 7 θα παρουσιάσει το exit poll. Ο Νίκος Στραβελάκης θα είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος της εκλογικής βραδιάς αλλά δεν περιλαμβάνεται στην συντονιστική τετράδα των Αντωνοπούλου – Στάη – Στάθης και Μαύρος.

    Τα εξώδικα για το ανταποδοτικό τέλος και οι μπαταχτσήδες  

    Σε εξώδικα προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ για τη μη καταβολή του ανταποδοτικού τέλους από τους παρόχους προς την ΕΡΤ.

    Η νομοθεσία, όπως είναι σήμερα, επιτρέπει στους παρόχους, με το επιχείρημα των απλήρωτων λογαριασμών, να μη δίνουν… λογαριασμό και να μην αποδίδουν το ανταποδοτικό τέλος που εισπράττουν στην ΕΡΤ, αν και λαμβάνουν προμήθεια για την υπηρεσία αυτή (0,5%).

    Από δωροθέτρια εισιτηρίων στο Open, εταιρεία «φάντασμα» Clever Holidays με φουσκωτούς στο Σύνταγμα

    Λίγα 24ωρα μετά το ρεπορτάζ της «Espresso» για την απάτη που στήθηκε με αεροπορικά ταξίδια με 99 ευρώ, τα οποία δήθεν «κέρδισαν» τηλεθεατές μέσω της εκπομπής της Αννίτας Πάνια «Next Please», έρχονται στο φως νέες καταγγελίες και για άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές στις οποίες είναι παραγωγός η Μονοπρόσωπη ΙΚΕ Red Smile, θυγατρικής, της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

    Ανάμεσα σε αυτές και η πρωινή καθημερινή εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη, η οποία διαφήμιζε από τα τέλη Φεβρουαρίου δήθεν προσφορά για τριήμερες εκδρομές σε δημοφιλείς προορισμούς του εσωτερικού με μόλις 49 ευρώ, και πάλι μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου-φάντασμα Clever Holidays.

    Όπως και στην περίπτωση των φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για ταξίδια σε ευρωπαϊκές πόλεις, οι εκδρομές αποδείχθηκαν απάτη, οι τηλεθεατές έχασαν τα λεφτά τους και μέχρι σήμερα μάταια προσπαθούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του ταξιδιωτικού γραφείου, τα οποία δεν απαντούν ή δεν λειτουργούν.

    Στα γραφεία της εταιρίας στην οδό Φιλελλήνων 19, στο Σύνταγμα οι ταμπέλες ξηλώθηκαν και λίγες ημέρες πριν είχαν τοποθετηθεί μπρατσωμένοι φύλακες που απωθούσαν αγανακτισμένους εξαπατημένους τηλεθεατές.

    Ο αθυρόστομος Πέτρος Κωστόπουλος, ο παγωμένος Τζώνη Καλημέρης, η αμήχανη Ελένη Τσολάκη, το ΕΣΡ και το PR στους Άραβες

    Την περασμένη Δευτέρα 3 Ιουνίου ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Λίγο πριν τη συνέντευξη, η Ελένη Τσολάκη συναντήθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο πίσω από τις κάμερες και μαζί του βρισκόταν και ο Τζώνη Καλημέρης, συντελεστής του καναλιού και μέλος του Δ.Σ..

    Ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα, λίγο πριν το διαφημιστικό διάλλειμα η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στο πρωινό μαγκαζίνο που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού στο απώτατο παρελθόν στο (παλιό) Mega και μάλιστα, ρώτησε ποιος είχε την ιδέα για το εν λόγω πρότζεκτ. Εκείνη τη στιγμή, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτοντας ότι η ιδέα ανήκε στον Πέτρο Μπούτο είπε μια ατάκα που τους άφησε όλους παγωτό.

    «Άκου να δεις, ρώτα ότι γουστάρεις, στ’ αρχ@@@α μου εμένα», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και όλοι έμειναν άφωνοι.

    «Είμαστε στον αέρα;», ρώτησε στη συνέχεια, με τον Τζώνη Καλημέρη να λέει: «Μόλις φάγαμε ένα μεγάλο πρόστιμο από το ΕΣΡ, συγγνώμη από τους τηλεθεατές».

    «Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη γιατί νόμιζα ότι είμαστε εκτός αέρα», πρόσθεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο οποίος θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχει εκπομπή στο Ρ/Σ Κανάλι 1 του Πειραιά ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επίσης αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις εταιρείας Αράβων. 

    Στη λίστα των 100 κορυφαίων στελεχών της τηλεόρασης ο επικεφαλής της COSMOTE TV Δημήτρης Μιχαλάκης

    Μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο Δημήτρης Μιχαλάκης, επικεφαλής της COSMOTE TV, αφού συμπεριλήφθηκε στη λίστα «The CEE100». Πρόκειται για μια λίστα που διαμορφώνεται από την C21Media, με στόχο την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των 100 κορυφαίων στελεχών σε πλατφόρμες, κανάλια και εταιρείες, στην ανάπτυξη της αγοράς περιεχομένου σε κεντρική και ανατολική Ευρώπη. H C21Media είναι μια διεθνής εκδοτική εταιρεία και επιχείρηση ψηφιακών καναλιών και θεωρείται το «σπίτι» της διεθνούς κοινότητας ψυχαγωγίας.

    Ο κ. Μιχαλάκης αναγνωρίστηκε για τη συμβολή του στο μετασχηματισμό της συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ σε έναν αυτόνομο και ολοκληρωμένο πάροχο τηλεοπτικών υπηρεσιών, που προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium τηλεοπτικό, κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE TV σημειώνει εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία, αφού το Α’ τρίμηνο ανακοίνωσε περίπου 688.000 συνδρομητές.

    Star: Τρεις προτάσεις ελληνικής μυθοπλασίας για τη νέα σεζόν

    Η νέα πρόταση του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς είναι η αστυνομική σειρά μυστηρίου «Μαύροι πίνακες» σε σενάριο Σοφίας Καζατζιάν– Μάριου Ιορδάνου και σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου.

    Η κωμική σειρά σασπένς «Στα σύνορα» σε διασκευή σεναρίου Γιάννη Διακάκη και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλο θα επανέλθει με νέο υλικό (και επεισόδια).

    Έτοιμος και ο δεύτερος κύκλος της κωμικής αστυνομικής περιπέτειας «IQ 160» σε σενάριο Βίκος Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους  Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή αλλά και τους Νέλλη Γκίνη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου κ.α..

    Ολοκληρώθηκε η συνεργασία Στάθη – «Παραπολιτικών»

    Ολοκληρώθηκε μετά από 3 χρόνια η συνεργασία του Στάθη Σταυρόπουλου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».   

    Η Ιωάννα Μαλέσκου και η απορία για τον ξαφνικό θάνατο του «TV Queen» που αποδίδει στο κακό μάτι

    Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του OPEN για το πρόωρο τέλος του TV Queen:

    «Αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ένα πολύ όμορφο project πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε. Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο. Τώρα που ζεστάθηκε, θα θέλαμε και κάτι παραπάνω. Ακριβώς επειδή στέκομαι στο ότι κάποια πράγματα έτσι πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, σου λέω ότι είναι γλυκιά η αίσθηση. Από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση, τη σεβόμαστε όλοι. Λες να με μάτιασαν; Εγώ μιλάω και θα μιλάω με λόγια εγκωμιαστικά για κάτι που υπηρετώ επειδή έχω μάθει να σέβομαι τις συνεργασίες μου αλλά και επειδή για να είμαι κάπου σημαίνει ότι το επέλεξα». 

    «Η Παραλία» της ΕΡΤ1 δίνει ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με νέο κύκλο 150 επεισοδίων 

    Η τηλεοπτική σειρά «Η Παραλία» ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

    Οι συντελεστές υπόσχονται έναν δεύτερο κύκλο γεμάτο μυστήρια, ανομολόγητα μυστικά, έρωτες και ίντριγκες με ιστορικό πλαίσιο τα δύσκολα χρόνια της 7ετίας. Στον εντυπωσιακό αριθμό των 22.000.000 ανήλθαν οι συνολικές θεάσεις της σειράς από τις 4/9/23-29/5/24.

    Κάθε επεισόδιο εκτός της ώρας προβολής από την ΕΡΤ1 συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 153.000 επιπλέον θεάσεις ετεροχρονισμένα. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ποσοστό 35% των θεάσεων προέρχεται από κινητό τηλέφωνο, ενώ το 57% των συνολικών θεάσεων προέρχεται από άλλες συσκευές εκτός τηλεοπτικού δέκτη.

    Ο Βαγγέλης Ιωάννου στο Sport24 

    Στο δυναμικό του Sport24 εντάσσεται, ο Βαγγέλης Ιωάννου, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ενίσχυσης και εξέλιξης της συντακτικής ομάδας.

    Ο Βαγγέλης Ιωάννου έχει καλύψει κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο και έχει αποκαλύψει σημαντικές ειδήσεις στον χώρο του μπάσκετ, ενώ έχει συνδέσει τη φωνή του με κάποιες από τις σπουδαιότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού και έχει προσφέρει στο κοινό κάποια από τα προσωνύμια Ελλήνων παικτών.

    Από τον νέο του ρόλο, ο Βαγγέλης Ιωάννου θα συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις δράσεις της 24Media με αρθρογραφία, ρεπορτάζ και video.

    «Αρχελάου 5»: Η νέα καθημερινή κωμική σειρά έρχεται στην ΕΡΤ1

    Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η ΕΡΤ μάς προσκαλεί στην «Αρχελάου 5», να γίνουμε όλοι συγκάτοικοι στην πολυκατοικία στο Παγκράτι, όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση της καθημερινής κωμικής σειράς, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

    Μια σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική  ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές. Εκτέλεση παραγωγής: Αργοναύτες Α.Ε.

    Με «Αστυνόμο Σαΐνη» ενισχύεται το παιδικό πρόγραμμα το ERTFLIX

    Η ΕΡΤ προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης και ανάρτησης, μέσω των καναλιών της και του ERTFlix, των σειρών «Αστυνόμος Σαΐνης», «Λέο Ντα Βίντσι», «Topsi and Jimmy» και «Jenny’ s Magic Shop» από την εταιρεία Λευκή Αλεπού για δύο έτη.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Λιάγκας, τα τρία… καλά της μοίρας του: Συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, βίλα στην Τήνο και νέος έρωτας

    Οι ετερόκλητοι σύντροφοι του δείπνου Μάνεσση, οι ακούσιοι influencers δημοσιογράφοι και στο βάθος …Καλντέρα

    Οι μεταγραφές στην τηλεόραση, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και πόσα λεφτά παίρνουν οι παρουσιαστές