• Media

    Καλύτερα Αργά: Με ανατρεπτικές συνεντεύξεις και αυτή την εβδομάδα στο Action 24

    • NewsRoom
    Αθηναΐς Νέγκα - Καλύτερα Αργά

    Αθηναΐς Νέγκα


    O Μιχάλης Αεράκης, η Βίκυ Φλέσσα, ο Σάκης Αρναούτογλου, η Τραϊάνα Ανανία, ο Γιώργος Αλκαίος και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έρχονται στο Καλύτερα Αργά. Από Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στο ACTION 24.

    Επειδή κάποια πράγματα λέγονται Καλύτερα Αργά, η εκπομπή των ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24 από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς, μοναδικούς καλεσμένους.

    Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει τον Μιχάλη Αεράκη, τον γνωστό σε όλους μας Παπαμιχάλη από τον «Σασμό» που μιλάει τόσο για την συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ αλλά και για την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

    Το αποψινό επεισόδιο ολοκληρώνεται με την γνωστή δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα ενώ αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το Καλύτερα Αργά φιλοξενεί τον Σάκη Αρναούτογλου και την Τραϊάνα Ανανία.

    Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, ο Γιώργος Αλκαίος μιλάει για την εικόνα και τα κιλά του αλλά και το δυναμικό come back που ετοιμάζει τον Σεπτέμβρη.

    Τέλος, η εβδομάδα ολοκληρώνεται την Παρασκευή με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ο οποίος αναφέρεται στην συμμετοχή του στην νέα παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος «Δον Κιχώτης», ενώ αποκαλύπτει πώς διατηρεί την σχέση του με την γυναίκα του εδώ και 36 χρόνια.

    Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

    Συντονιστείτε από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!

    Διαβάστε επίσης:

    Η Χριστίνα Σάλτη και ο Χάρης Ρώμας στο Γκαράζ



    ΣΧΟΛΙΑ