ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πού θα πάει η Intrakat, o δυνατός τζίρος της ΓΕΚ, τι συμβαίνει με τον Φέσσα, το τετ α τετ Μεγάλου – Πετραλιά, η κρίσιμη ημέρα για Σκλαβενίτη, τι συμβαίνει στο Ελληνικό, τα δίδυμα του Λούτον και η καλή -πλατινομαλλούσα- συνεργάτης του υπουργού
Μία υπέροχη συνταγή, γεμάτη γεύση και νοστιμιά
Μία τέλεια συνταγή για γεύση, νοστιμιά, αλλά και πλούσια σε θρεπτική αξία μας δείχνει σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης, χρησιμοποιώντας αγαπημένα υλικά όλων, όπως το κοτόπουλο και τα ζυμαρικά.
Υλικά
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
200 γρ. μανιτάρια champignon
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. θυμάρι
500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
250 γρ. σπαγγέτι, high protein
1 πρέζα μπούκοβο
400 γρ. ντομάτα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα
50 γρ. τυρί light, τριμμένο
βασιλικό
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι.
Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια, τα βάζουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε. Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και σοτάρουμε 15-20 λεπτά για να ψηθούν καλά και να καραμελώσουν.
Αφαιρούμε τα λαχανικά σε ένα μπολ και τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε 3-4 λεπτά να πάρει χρώμα.
Μεταφέρουμε τα λαχανικά στο τηγάνι με το κοτόπουλο, προσθέτουμε το μπούκοβο, τη ντομάτα, 1 κουτάλα της σούπας από το νερό που βράζουν τα σπαγγέτι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: akispetretzikis.com
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Διάσκεψη για τη Συρία στο Παρίσι στις 14 Δεκεμβρίου
- H FED ισοπέδωσε τη Wall Street: Βουτιά 3% για τον Nasdaq, 1.100 μονάδες πτώσης για τον Dow Jones
- Πετρέλαιο: Μικρή άνοδος μετά τα νέα στοιχεία για τα αποθέματα στις ΗΠΑ
- Τζερόμ Πάουελ: Δύσκολη απόφαση η σημερινή μείωση επιτοκίων – Θα είμαστε πιο προσεκτικοί πλέον